čtvrtek 23. června 2016

Darkove krabice

Darkove krabice

Do You Want To Know Whether Bach Flowers Can Help You? KRABICE Z VLNITÉ a HLADKÉ LEPENKY, s PRŮHLEDNÝM VÍKEM. LUXUSNÍ SVATEBNÍ POKLADNA Angela NEW. Výroba krabic s ražbou LOGA. Výrábíme dárkové krabice na zakázku.


Nejrůznější tvary, velikosti. Jsme také velkoobchod s vlastním e-shopem pro obchodníky. Nákup u nás je s živnostenským listem. Dárky jste vybrali, teď je zbývá zabalit do dárkové krabice ? Při výběru se řiďte velikostí předmětů, které dovnitř budete vkládat.


Na barevné a vizuálně zajímavé dárky doporučujeme dárkové krabice s průhledným víkem. Moment překvapení naopak umocní dárková krabice s víkem nebo čtvercová minikrabička. Krabice zajistí, že dárek vždy zabalíte jako profesionál.


Darkove krabice

V našich krabičkách bude vypadat dokonale každý dárek a nezáleží na jeho tvaru ani velikosti. Krabičky vyrábíme v České republice z papírů, které dovážíme z Itálie a Německa. Máme stálou nabídku krabic a kaskád a vyrábíme také na zakázku. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků.


Minimální odběr je ks. Uvnitř se saténem je min. Lze také nabídnout molitan pokrytý látkou. Dárková papírová krabice s okénkem M SESTAVENÁ.


K dispozici vám jsou monofilové pytlíky v různých barvách, měšce i dárkové tašky, do kterých skryjete vše, co se řadí do nezabalitelné kategorie. Pevná krabice s hlubokým víkem vám i dětem nadále poslouží jako úložný pohledový prostor na vzácné poklady, a proto samotný obal je již sám o sobě darem. Vyrábíme dárkové krabice potahované papírem. V této kategorii Krabice , papírové krabice , krabice s víkem, dárkové krabice , krabice - sety nabízíme dárkové krabice v širokém sortimentu.


Gramáž (tloušťka kartonu ) je podle velikosti požadované dárkové krabice. Jsou zde dárkové krabice jednotlivé a dárkové krabice v setu a dárkové krabice skládací. Na tomto místě si můžete vybrat ke svému skleněnému výrobku či výrobkům i krabice , ať polstrované nebo nepolstrované.


Vždy ale pouze jako doplněk onoho zboží. Rádi bychom Vás informovali, že samostatně krabičky neprodáváme, jelikož nejsme výrobci. Plní především reprezentativní účely, ale současně, s použitím vybraných materiálů a výplně krabičky (satén, hedvábí, a jiné), splňují funkci bezpečné přepravy a manipulace s křehkými předměty. Jste naprostý antitalent v balení dárků?


Tyto dárkové tašky, sáčky a krabice jsou potom přesně pro Vás. Doveďte obyčejný dárek k naprosté dokonalosti. Vybírejte z různých velikostí, motivů a materiálů. V této nabídce naleznete i obyčejné transparentní sáčky určené třeba k zabalení svatebních koláčků.


Darkove krabice

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Správně zvolený dárek je nedocenitelným pomocníkem v osobním a firemním prostředí. Díky našim dlouholetým zkušenostem v dárkovém segmentu víme, že jedním z nejlepších prostředků k vyjádření obdivu, pokory nebo jen pro běžné potěšení, je dárkový koš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения