pátek 10. června 2016

Sklárny květná den otevřených dveří 2016

Den otevřených dveří skláren Květná. Využijte výjimečnou příležitost zhlédnout ruční výrobu českého křišťálu v nejdéle fungující sklárně na našem území! Strání, Květná – Zhruba každých šest let se mění tavící pec ve sklářských dílnách kvůli životnosti materiálů, stejně jako se mění přibližně každý půl rok šamatové pánve. Woodturning log to a flowers art!


Návštěvníci akce si na prohlídkové trase výrobními halami prohlédli ukázku aktuálních produktů firmy. Součástí Dne otevřených dveří byla také prezentace partnerských středních škol a prohlídka prostor Technické akademie Erwina Junkera. Pro všechny návštěvníky bylo.


Sklárny květná broušení svatební sklenice den otevřených dveří Xetmes com Xetmes videa. Pravidelný podzimní den otevřených dveří sklárny ve Světlé nad Sázavou letos připadne na sobotu 29. Nové technologie ve Světlé již pracují naplno.


Poslední ze tří automatických prohlížeček nápojového skla se na. K people interested and 1people going. Od osmi hodin budou moci zájemci navštívit sklářskou huť i další provozy jedné z nejdéle fungujících skláren na našem území. Podobnou techniku zdobení mohou návštěvníci zhlédnout v sobotu 21. Sklárna bude podle Marka Mikláše volně přístupná veřejnosti od osmi hodin ráno a nabídne prohlídku celého sklářského provozu, od hutě až po různé techniky dekorování.


Restaurace a penzion Zámeček ve Strání je ideálním místem pro Vaše výlety, firemní večírky, teambuildingy a školení. Na vlastní oči uvidíte ruční výrobu českého skla. Kvalitní sklo za akční ceny k tomu občerstvení, fireshow - flammeninferno, ukázka hasičské techniky, koně a poníci, atrakce pro děti a při přiznivém počasí start horkovzdušného balonu. U tohoto alba je zakázáno přidávat komentáře.


Produkty Fotokniha Pexeso K. K vidění bude jak ruční práce mistrů sklářů, tak i dalších odborníků, například rytců. Hlavním hostem bude letos známý zpěvák Pavel Vítek. Denní teploty až 8°C. Zobrazit dalších článků. Typ: den otevřených dveří : Popis: Využijte vyjímečnou příležitost shlédnout ruční výrobu skla a také se pobavit.


Bude se konat v sobotu 11. Místo konání: Sklárna Květná (Strání) Datum a čas k. Mistři tohoto oboru vám ukáží, jak se taví sklovina, provedou vás kolem sklářských pecí, kde budou foukat skleničky rozličných tvarů a barev. Už nyní si můžete naplánovat výlet k nám do Květné. Chcete se svými dětmi vyrazit na zajímavou akci z oblasti sportu, vzdělávání, kultury či zábavy?


Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší děti, ze kterých je možné vybírat podle mnoha parametrů. Víkend otevřených dveří ve vile Hany a Edvarda Benešových v Sezimově Ústí 30. Posláním KDZ je pomáhat lidem s chronickým duševním onemocněním z okruhu psychóz, afektivních a neurotických poruch, s lehkým mentálním či kombinovaným postižením v opětovném začleňování do běžného života, přispívat ke zvýšení jeho kvality a. Lidé tak budou mít jedinečnou možnost zhlédnout ruční výrobu českého skla.


Akci navíc doplní i bohatý doprovodný program. V těchto dnech běží čtyřicítka vojáků z 22. Cílem je trasa dlouhá téměř 7km.


Vysoké škole hotelové Praze v salonku č. Zveme všechny rodiče našich současných žáků, aby se přišli podívat do výuky na vzdělávání svých dětí. Dále zveme všechny rodiče předškoláků a žáků, kteří by se chtěli v naší škole. Dne požární bezpečnosti v pátek 13.


Modřany den otevřených dveří. Dolní oblast Vítkovic - den otevřených dveří. Prohlídka - v budově s průvodcem, ale i před krajským úřadem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения