čtvrtek 9. června 2016

Držák na kalhoty ikea

IKEA - KOMPLEMENT, Výsuvný věšák na kalhoty , tmavě šedá, Záruka let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Věšák na kalhoty má dvojitá ramena, a tak na každé z nich můžete zavěsit několik kalhot. Chcete nějak rychle a jednoduše zařídit, aby vaše oblečení nebylo zmačkané a vždycky jste ho snadno našli?


Pověste ho na ramínka – máme různá, na havajské košile i puntíkované sukně. Prohlédněte si naši nabídku, vyberte, co potřebujete, a všechno své oblečení si krásně uspořádejte!

Je to hezký detail a praktická záchrana, když se něco vyleje. Ubrousky se po jídle také ideálně hodí na smetení drobků ze stolu. Vyberte si u nás své oblíbené!


Své oblečení a doplňky jednoduše zkrotíte pomocí našich věšáků a šatních stojanů. Díky nim si oblečení snadno utřídíte a uvolníte si doma spoustu místa. Věšáky a šatní stojany nabízíme v různých stylech, abyste si našli ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu. Prodám vysouvací díl KOMPLEMENT (do skříní PAX) na kravaty, opasky.


Již není v ponuke IKEA.

Pouze pro použití v interiéru. Použijte mezi konzolami ALGOT (hloubka cm), které se prodávají zvlášť. Poliček a odkládacích ploch není nikdy dost.


Ideální k vystavení nádherných fotografií z dovolené, vkusné dekorace nebo jako místo, kam si položíte své nejnutnější věci. Prodám dva vysunovatelné držáky na kalhoty do skříně. Držák prodám samozřejmě včetně ližin na přimontování.


Praktický organizér oblečení. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Držák na smetáky a úklidové pomůcky, držáků.


Disponuje šesti držáky. Lišta je určena na smetáky a jiné úklidové pomůcky. Je vyroben z odolného plastu. Inzerát Ikea Komplement v okrese Hlavní město Praha, cena 299Kč, od barbara. Popis: KOMPLEMENT držák Ikea kalhoty k prodeji.


Noční stolky Ikea Malm - bíle mořená dubová dýha.

Jeden stolek 1 stav. Ikdyž jsou ze stejného vrhu, mají hor. Určeno do mělké skříně hl. Osobní předání na Praze po dohodě můžu dovézt. Na dobírku posílám pouze po předchozím uhrazení přepravních nákladů.


Popis: Nabízím použitý výsuvný věšák na kalhoty KOMPLEMENT do systému PAX o rozměru 71xcm. Maminky, pořiďte dětský nábytek Ikea , vybavení do domácnosti nebo bytové doplňky na eMiminu. Připojte se na dětský bazar eMimino, pohodlně tu vše nakupíte i prodáte. Držák kalhot se jednoduše zasadí do nástěnných lišt. Kč od 87Kč bez DPH.


Značka: Element SysteKateg. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения