středa 22. června 2016

Myčka bosch špatně myje

V první řadě do myčky nedávajte nádobí, které v ní nemá co dělat. Nejenže je myčka velmi rychle zničí, ale některé materiály, jako jsou například dřevo nebo některé plasty, do sebe natáhnou chemikálie z čisticích prostředků a ty se potom uvolní do jídla, která s nimi vaříte, což opravdu nechcete. Ahoj holky, mám ryze praktickou otázku.


Myčka bosch špatně myje

Už po několik mytí mi špatně myje myčka. Jedná se převážně o horní šuplík, kdy mi na nádobí a hlavně skleničkách ulpívá a následně zasychá špína. Je to jako kdyby se to nádobí omylo a ta špína, která se z něj smyla znovu přilepila na to nádobí. Bosch , ale od první chvíle (nyní je to ještě horší) myje hůře sklinky, jsou v nich jakoby zaprskané nečistoty a ty pak nejdou dolů ani nožem.


Celkově sklinky, které jsou jen od pití jsou potom jakoby zaneseny jídlem a to drží tak, že to ničím už nesundáme. Díky myčce uspoříme až šedesát procent nákladů na energie. I ji však musíme čas od času „umýt“.


Jinak se může stát, že se z ní začne šířit nepříjemný zápach a nádobí už nebude zářit čistotou. Vtipné a zároveň návodné video, jak vyčisti myčku najdete v úvodu článku. Ahojky,mám doma myčku Bosch a mám ji asi rok a půl. Ze začátku umývala dobře a ale pak byly mléčné sklenice(máme dost tvrdou vodu),tak jsem si našla na netu jak nastavit nejvyšší stupeň pro tvrdost vody a vše fungovalo skvěle. Pak jsem jednou nemohla sehnat Calgonit sůl,tak jsem koupila somat a jinak používám vše od Calgonit a od té doby je nábodí hrozně umyté a ty.


Nejste spokojeni se svou myčkou nádobí? Má velkou spotřebu vody a energie? Myje špatně a navíc v ní nemůžete umýt velké hrnce a plechy? Indesit představuje nové volně stojící. Poradna elektronika, myčky.


Elektronika dokáže potrápit. Nastavení telefonu, TV, DVD nebo tabletu? Jakou elektrosoučástku použít? Ahojky, prosím nevíte některá ,co s myčkou,která špatně myje ? Na nádobí mně zanechává fleky a zbytky jídla,nádobí po umytí můžu vzít a přemýt ručně. Používám čističe,leštidla,sůl od Calgonitu a stejně nic,i když ji tam dám čistič - vyzkoušela jsem více značek,stejně nádobí je hrozné.


Nemáte některá zkušenost,co s ní? Vestavná myčka Bosch se díky své kapacitě sad hodí zhruba pro čtyřčlennou rodinu. Jak dlouho myje myčka ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Taky máme letitou myčku BOSH a stále jede.


Zatím měněno jen čerpadlo a ani novinky na trhu nejsou lepší než ta co máme. Myčka nádobí Bosch se také řadí mezi krásné spotřebiče, který vám vaši kuchyni jedině přikrášlí. Použití nerezu vypadá moc hezky. Pokud si tuto myčku na nádobí pořídíte, můžete se zároveň těšit na spoustu chytrých funkcí. Myčka na nádobí Bosch SMV45EX00E má speciální programy jako Extra sušení (přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí) nebo Sklo °C (ochranný program pro šetrné mytí a sušení skla).


Systém Silence Plus zaručuje příjemně tichý provoz - pouze dB. Dozajista uvítáte výškově. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Myčka bosch špatně myje

Praktická plně vestavná myčka , která se díky své zmenšené šířce vejde i do menších kuchyní. Je vybavena tichým programem SuperSilence, který garantuje extrémně tichý provoz. Pro špatně schnoucí nádobí je myčka vybavena přídavnou funkcí Extra sušení.


Díky systému košů VarioFlex je možné využít praktické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения