pátek 17. června 2016

Etikety na víno svatební

Etikety na víno svatební

Samolepící etikety na svatební víno , slivovici aj. Pro tisk vinět - etiket na lahve od vína, se standardně používá lesklý samolepicí papír o rozměrech x 1mm. Plánujete na vaší svatbě podávat víno , nebo chcete podarovat vaše svatební hosty vínem s Vaší vlastní etiketou, aby měli památku na Váš velký den? Naše personalizované etikety se jmény nebo monogramem a třeba i fotkou Vám rádi vyrobíme dle požadavků. Svatební víno s vlastní etiketou.


Zajistíme originální dárek pro vaše hosty – svatební víno – 1l nebo l. Pomůžeme vám zvolit svatební etiketu s vašimi jmény a datem svatby. Nabízíme několik variant designu etikety nebo potisku na láhev. Objednávky vyřizujeme průměrně už do dnů!


Prosíme o Vaši pozornost! Cena produktu se může lišit dle použité technologie tisku. Fotografie je ilustrační a uveřejněná cena je za ba. Vánoce, Nový rok, Silvestr.


Etikety na víno svatební

Na velkou láhev, prosííííím? Začínám nutně shánět aaaaaa, nezbývá moc času, uf. Děkuji všem moc za podporu. Víno na svatbu vybereme tak, že nezklame žádného hosta. Doporučíme víno na svatbu i pro vaše hosty.


Vyrobíme vám víno s vlastní svatební etiketou. Originální svatební etikety. K etiketám lze dotvořit také štítky ve tvaru koleček či srdíček nejrůznějších velikostí. Potřebujete etiketu na víno ? Naše etikety jsou navržené, aby se hodily skvěle do kolekce SK01.


Etikety jsou voděodolné. Minimální odběr ks Ostatní produkty z této kolekce objednávejte zde. Doba zpracování grafického náhledu od přijetí platby je dnů. Po schválení je doba výroby do odeslání také dnů. Proto zboží objednávejte s. Vyrábíme svatební etikety na víno , které se hodí jako krásný dar na svatební víno pro svatebčany.


Nejlepší dárky jsou ty od srdce. A co na srdci, to na jazyku. Nech si svá slova díků, lásky nebo originální gratulaci k narozeninám vytisknout na víno. Vybírej z víneček níže a napiš. Níže najdete aktuální nabídku vín.


Etikety na víno svatební

Vzhledem k velkému zájmu o naše vína se nabídka odrůd mění dle prodeje vín. V ceně svatebního vína je započtena cena včetně originální svatební etikety při výběru z katalogu s možností změny textu a barvy. Vyrobte si svou vlastní vtipnou etiketu nebo si vyberte z našich připravených vzorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения