středa 6. ledna 2016

Ekotez

Ekotez : Vítáme Vás v internetovém obchodě naší firmy. Quality Air-conditioner for sale, Air-conditioner provided by China Suppliers - Ekotez Ltd. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Huayi Group participated at China Refrigeration exhibition held this year in the Shanghai New Int’l Expo Centre from April 9th to 11th.


During this leading event of the Asian HVACR worl Huayi had the opportunity to present its latest innovations in compressors for the commercial and domestic refrigeration markets focusing on energy efficiency and R290. Webkot is watching you ! Producer of industrial dehumidifiers and koi technology-heat pumps. Provedení s rámem nebo dvěma madly. This is a free and comprehensive report about ekotez.


This website hosted on Czechia to the world. Na všechny naše produkty poskytujeme záruku kvality měsíců! EKOTEZ is a Private company. Díky včasnému a profesionálnímu zásahu našich techniků můžete ušetřit až tepla a zvýšit pokojovou teplotu až o 4°C!


Motocyklový stojan zvedák. Nový design motocyklového stojanu - zvedáku. Obě kola jsou ve vzduchu - žádná zátěž na pružinách. Snadno se ovládá a má mnoho dalš.


Experts in Manufacturing and Exporting recovery units, flushing units and more Products. Základní model odvlhčovače s označením Tanebo model TE4 který je navíc rozšířen o zabudované topné těleso o výkonu 2kW, kterým lze výrazně zvýšit účinnost při nízkých teplotách nebo využít pro vytápění místností – vysoušeč vlhkosti Ekotez TE40. Odvlhčovače jsou v západní Evropě známy také pod označením KROLL.


Ekotez

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


PVG is active in over twenty European countries. We have independent sales companies in five countries. We reach other markets via agencies, coordinated from our head office in Oss.


Full User at Copytechnet. Robustní odvlhčovač českého výrobce, snadná manipulace díky velkým kolům. Spolehlivý český výrobek. Možnost regulace vlhkosti externím hygrostatem jako dodatečné vybavení. Pronájem odvlhčovače vzduchu pro vysoušení staveb a domácností.


Rychlé snížení nežádoucí vlhkosti. Popis činnosti: Chlazení, klimatizace, odvlhčování, vytápění, recyklace chladiv, výroba, prodej, servis, půjčovna, kompresory. Zařízení na odsávání chladiv, odvlhčovače, klimatizace, nářadí a ND pro servis. Přístroje a kapaliny na promývání chladicích okruhů. Topidla a topné agregáty (el., PB, oleje).


Regenerace a sběr chladiv. Popis produktu: Odvlhčovanie pomocou kondenzačných odvlhčovačov je v súčasnej dobe považované za najefektívnejší spôsob vysúšania. Ekotez vyvinul odvlhčovače pre rôzne účely využitia.


Na dotaz možnost doplnit čerpadlem kondenzá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения