úterý 19. ledna 2016

Mikrovlnná trouba test 2014

Počítejte ale s tím, že větší počet funkcí bude klást na příkon vyšší nároky, takže se může úměrně tomu zvyšovat. Pojďme se podívat na to, co může mikrovlnná trouba umět a jakými způsoby vám usnadní. Na trhu je k dispozici celá řada různých výrobků s všelijakými funkcemi. V naší databázi naleznete testy klasických mikrovlnek i kombinovaných modelů, které umožňují například.


Pokud chcete doma využít sílu mikrovln, přečtěte si naše testy. Naleznete zde jak základní modely v té nejnižší cenové hladině. Právě na ně se zaměřil náš aktuální test. Vyzkoušeli jsme, jak rychle dovedou ohřát hotové jídlo a vodu v lahvi, rozmrazit kostku mletého masa nebo připravit zmrazené lasagne.


Kromě toho jsme detailně prozkoumali i jejich obsluhu. Některé mikrovlnky se špatně otevírají a zavírají, jiné pro změnu slabě svítí. Lépe vybavená mikrovlnná trouba zvládne kromě rychlého ohřátí pokrmu také rozmrazit jídlo z mrazáku nebo péct horkým vzduchem. Test vestavných mikrovlnek s grilem se zaměřil i na grilování toastů či kuřete. Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku. Současné mikrovlnné trouby se chlubí, že toho umějí mnohem víc než jen ohřívat hotová jídla a rozmrazovat suroviny. Dnes už jsou v nabídce vybavenější přístroje, které nejen grilují kuře, maso, rybu či tousty, ale také pečou pizzu nebo sušenky horkým vzduchem.


Test mikrovlnných trub zakončí zařízení té nejvyšší úrovně – Whirlpool MCP 3BL. To vyniká zejména dobře provedenou robustní konstrukcí a celou řadou nejrůznějších funkcí. Velkou výhodou je i jednoduchá obsluha, kterou bez problémů zvládne i laik. Trouba disponuje programy pro přípravu domácích pokrmů, které vám usnadní ohřívání a přípravu jídel.


Oceňujeme jednoduchost obsluhy i pohodlnou následnou údržbu. Zda používat mikrovlnnou troubu na ohřívání jídla, vám ukáže následující test. Rada na závěr : ohřívejte si jídlo na plotně v hrnci a na pánvičce, v troubě, nebo na grilu v. Pro některé je dokonce hlavním přístrojem, který používají na přípravu jídla. Při jejím výběru rozhoduje cena, počet funkcí a velikosti.


Ale pozor, některé mají tak špatnou izolaci, že se o ně zvenku popálíte! Mimo rozmrazování jídel můžete dnes již v mikrovlnce grilovat, péct anebo vařit v páře. Jejím hlavním posláním je ohřívání hotových pokrmů, ale hlavně moderní mikrovlnky toho umí daleko více.


V mikrovlnce můžete třeba rozmrazovat maso, grilovat a nebo třeba vyvařovat kojenecké lahve. Inšpirujte sa pri nákupe. Náš test mikrovlnných rúr vám pomôže zorientovať sa na trhu a vybrať to najlepšie. Aký je rozdiel medzi zabudovanou a voľne stojacou mikrovlnnou rúrou? Voľne stojaca mikrovlnná rúra zvykne byť o pár centimetrov väčšia a je nutné pre ňu nájsť miesto.


Zabudovaná je obvykle zladená so zvyškom. Moderní kompaktní vestavná mikrovlnná trouba od ověřeného výrobce s výbornými funkcemi s velkým vnitřním objemem l. Mikrovlnná energie, 9W. K dispozici je několik předdefinovaných programů a ty nejlepší. Na výber máte z programov varenia, čas (do min.) a výkon varenia si môžete nastaviť aj manuálne. Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu.


Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения