čtvrtek 28. ledna 2016

Šatní skříň bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Šatní skříň bazar. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nábytek - Šatní skříň bazar. Vámi vybranou šatní skříň si můžete osobně vyzvednout v Nové Vsi u Prahy, nebo Vám ji můžeme zaslat dopravní společností.


Na eshopu našeho bazaru s kancelářským nábytkem je pouze asi veškerého zboží, které máme skladem. Pokud jste zde nenašli. Už jste se rozhodli pro novou šatní skříň , která pomůže udržet v ložnici oku lahodící pořádek? Prodávám šatní skříň PAX.


Rozměry jednoho rámu jsou 236cm výška, 35cm hloubka a 74. Zakoupena v Ikee před necelým rokem, vypadá stále jako nová.

Rád přidám i černou tyč. Zrcadlo Lamino mm Záruka dva roky Dodává se v demontu Možnost i jiného dekoru Lze zaslat na dobírku za 59- Více info na tel. V této kategorii náš bazar nabízí pouze šatní skříně.


Jedná se o 2x rám skříně PAX, 12x polička, 1x zásuvka, 1x výsuvná šatní tyč a 2x výsuvný šatní věšák. Lze je umístit zvlášť, nebo spojit dohromady. Samostatně stojící skříň s deskou pro monitor a usazení PC. Naše šatní skříně nejrůznějších rozměrů i designu si porozumí s vaším oblečením, stylem i prostorem. Opravdu – podívejte se na naši nabídku skříní do ložnice a uvidíte, že máme všechno od vestavěných s prosklenými posuvnými dveřmi po univerzální otevřené skříně či látkové skříně inspirované stany.


Dům a zahrada - Šatní skřín bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Jak vybrat vhodnou šatní skříň.


Uklízení oblečení nepatří mezi běžné koníčky, přesto existuje něco, co vám ho může zpříjemnit – šatní skříň , která bude přesně podle vašich představ. Pojďte si takovou vybrat. Doprava po celé ČR zajištěna.


Skříň má vpravo i vlevo šatní tyč a polici. Není nám známa jakákoliv vada nebo poškození. Zde naleznete inzeráty s tématikou šatní skříně.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky šatní skříně, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky šatní skříně na Vámi zvolené téma inzerce. Vybrat si můžete z pestré palety stylů tak, aby dokonale ladila s vaším pokojem.

Skříně na oblečení pro velké i pro malé. Nabízíme například šatní skříně s posuvnými dveřmi, se zrcadlem nebo se šatní tyčí. Máte pocit, že nemáte co na sebe?


Možná jen nemáte tu pravou šatní skříň. V šatní skříni s posuvnými dveřmi se dobře hledá, rohové šatní skříně zase šetří místo. Nebo potřebujete skříň s lichotivějším zrcadlem?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения