středa 27. ledna 2016

Nůž na řezání koberců

Obsahuje náhradních nožů, uložených v rukojeti. Podle toho, kde bude položen, potřebujete ještě. Potřebujete pouze několik kousků nářadí jako měřící pásmo, řeznou hranu a dobrý nůž na řezání koberců.


Je to nepostradatelný pomocník. Jedná se o standartní řezací profil, který dodáváme v délce m.

Technický nůž se zahnutou čepelí, vhodný pro řezání stavebních izolačních hmot , koberců , pvc a podobných podlahovin. Délka rukojeti 115mm, čepele 90mm, celková 205mm. Aby nový koberec zůstal po celé roky v dobré formě, závisí v neposlední řadě na odborném položení. Pokud se čepelka nože ztupí, jednoduše ji ulomíme a získáme tak nové ostří.


Nůž zahnutý na koberce a lino na řezání koberců , lina, podlahových a střešních krytin, izolací atd. Je možné zakoupit různá provedení od klasického hliníkového, nebo umělohmotného odlamovacího nože, přes žiletkový nůž se zásobníkem, či pracovní nůž na koberce.

Hloubka rezu a rezné spáry plynule nastavitelné. Příložník řezací – 5cm Přítlačný profil je velmi vhodný pro perfektní řezání tapet a koberců Materiál: Hliník. Nůž na koberce, lino a podlahoviny. Kvalitní kolečkový nůž s plastovou rukojetí ve tvaru žehličky. Tento nůž je určený zejména pro řezání koberců , lina a podobných podlahovin.


Umožňuje realizovat opravy v obou směrech, zajišťuje perfektní spojení řezů. Kompletní informace k výběru. Všechny informace o produktu Nůž Martor PERFEKT č. Odkazy na odborné recenze. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nůž ořezávací - seřezávací na hrany lamina, na desky tloušťky – mm, Yato. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


V naší nabídce naleznete hobby nože, různé náhradní čepele a hroty, náhradní kotouče, kotoučový nůž , odlamovací nůž , podložky na řezání a ruční vyřezávací šablony.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Odebrat z porovnání Porovnat Skladeks , středa 15. Ruční řezací technika a stříhárenská technika Řezačky na textil a pod. Morakniv nůž na koberce a useň 175. Tavné řezání textilních materiálů, horký nůž Tavné řezání polystyrenu, EPS, řez nožem, strunou, odporové dráty Nože kotoučové, nože pro vertikální řezačky a nože pro pásové pily Brousky do řezaček, brousky do pásových pil Další.


Davona nabízí nože a řezačky. Vždy je potřeba, aby měl nůž pevné tělo. Dále nabízíme náhradní žiletkové nože. Pro řezání koberců , PVC krytin, kartonu, asfaltových šindelů a střešní lepenky.


Se třemi řeznými plochami. Bezpečný díky bezpečnostnímu zámku. Pomocník nejen v domácnosti, ale v dílně i na cestách - všestranné využití.


Vhodný na řezání koberců aj materiálu. Odlamovací nůž Odlamovací nůž. Vhodné do domácnosti, pracovny i do dílny. Dodáváno v oranžové nebo ve žluté barvě.


Sada obsahuje ks náhradních čepelí. Kruhový nůž Počítadlo Elektrický kruhový nůž Format Lehký, zručný a zároveň výkonný řezač na textilní podlahové krytiny až do tloušťky mm. Nůž je praktická pomůcka na řezání koberců , kartonů, nebo různých drátků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения