pondělí 3. září 2018

Pivni tacky

Pivni tacky

Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Vážení návštěvníci, vítám Vás na webu věnovaném mému dlouhodobému koníčku, kterým je sběratelství pivních tácků. Zajímají mě pouze české a slovenské pivovarské tácky. V minulosti jsem sbíral celý svět, ale zanechal jsem toho vzhledem k nepřebernému mnoľství tácků, které existuje. Pivovary jsou řazeny abecedně podle místa a tácky jednotlivých pivovarů jsou značeny dvojím způsobem.


Aktuálně nabízím k výměně všechny tácky ze sekce jiné tácky. Dále se budu věnovat pouze českým a slovenským pivovarům. Skladování sbírky pivních tácků. Svou sbírku pivních tácků mám uloženou v šuplících a krabicích od zákusků. V posledních letech jsem tácky začal ukládat také do krabic od papíru, které se sice poměrně snadno shánějí, ale nejsou pro podobné skladování nejvhodnější z důvodu jejich malé velikosti.


Vážený zákazníku, velmi mě těší, že jsi navštívil tyto stránky. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Pivní tácky, tisk, výroba, netradiční a originální dárky.


Pivni tacky

Na této stránce jsou použity rámce, prohlížeč je však nepodporuje. Právě jste navštívili stránky sběratele pivních tácků českých pivovarů. Na těchto strankách prezentuji svoje přebytky , které nabízím k výměně. Dřevěné pivní tácky s vlastním motivem který je vytvořen pomocí laseru. Dřevěný pivní podtácek má tloušťku materiálu je mm.


Chcete-li nějaké pivní tácky koupit, není nic snažšího než si vybrat z mojí nabídky, u jednotlivých tácků zaškrtnou možnost koupit a vyplnit objednací formulář níže na stránce. Výroba pivních tácků se provádí tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm. V níže uvedených galeriích si můžete vybrat požadovaný formát – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Můžete si zde prohlédnout pivní tácky hlavně z Čech a Slovenska. Vítejte na stránkách věnovaným pivním táckům.


Pivni tacky

Uveřejňuji zde i nepivní tácky z Chrudimi a Pardubic a pokusím se Vás pravidelně seznamovat s novými pivními tácky. Je zpracována podle katalogu pana Jaroslava Štěrby. Pokud katalog vlastníte, můžete se lehce zorientovat, co mi ve sbírce chybí a máte-li co nabídnout, neváhejte mě kontaktovat. Skutečně univerzální: pivní tácky jako pozvánky nebo upozornění na to, co se chystá.


ZDRAVÍM VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY STRÁNEK Tyto stánky jsou věnované pivním táckům českých pivovarů. Dobrý den, Zavítali jste na stránku sběratele pivních suvenýrů. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění. Už jste někdy koketovali s myšlenkou, jak by mohla vypadat vaše vlastní restaurace nebo kavárna? A jak by v ní vypadaly pivní tácky?


Byl to stále dokola se opakující design některého z pivovarů nebo jste si dali tu práci a potisk pivních tácků jste si navrhli sami? V ítejte na stránkách věnovaných mé sbírce pivních tácků. Naleznete zde tácky jak českých pivovarů, tak i těch zahraničních, které jsem však zredukoval pouze na vybrané pivovary na evropském kontinentu.


Základem výroby kvalitního pivního tácku a kvalitního tisku je špičkový materiál. V naší tiskárně používáme výhradně oboustranně bílou sedmivrstvou lepenku tloušťky 6mm od švédského výrobce, čímž je garantována. Vyberte pivovar, ze kterého si chcete prohlédnout pivní tácky na výměnu. Moje sbírka pivních sklenic a tácků.


Pivni tacky

Forografie pivovarů, loga, data.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения