úterý 11. září 2018

Přísavka na sklo

Přísavka na sklo

Ideální pro přenášení těžkých břemen s hladkým povrchem okna, zrcadla, dveře nebo pro. Lze použít nejen na sklo , ale i na jiné hladké povrchy. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Přísavka na sklo

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prísavky na bezpečné prenášanie autoskiel a sklenených tabúľ, upevňujú sa podtlakom v ponuke jednoduché, dvojité alebo trojité, tovar skladom už do hodín u Vás. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Za ceny uvedené na Zboží. MALOOBCHO který najdete v pravém horním rohu našich stránek. Podla nariadenia Európskej únie na to potrebujeme váš súhlas. Súcasne vás žiadame o súhlas so zaslaním nášho obchodného spravodajcu.


Vakuové přísavky na sklo jsou zvedací zařízení, bez kterých se dnešní moderní architektura téměř neobejde. Vakuový zvedák lze skvěle použít i na materiály, jakými jsou kámen, plast, kov nebo jiný hladký materiál. U nás najdete široký výběr profesionálních gumových přísavek na sklo. Pokud potřebujete přemístit menší skleněné tabule, nebo jiné materiály s hladkým nepórovitým povrchem, bez kvalitního vybavení se neobejdete. Naše gumové přísavky na sklo mají nosnost od 50kg do 79kg s objemem talíře od 204mm do 250mm.


Skladem - ihned k odběru. Jednodílná přísavka na sklo značky Extol s talířem o průměru 1mm, maximální nosností kg v horizontální poloze a kg. Je možné použití na sklo a další hladké povrchy například dlažba a plech. Podtlak u gumové části přísavky zajišťuje snadné přisátí na přilnavé materiály a díky tomu můžete s břemenem snadno manipulovat. Vákuové prísavky na sklo sú zárukou ľahkej montáže.


Zrýchlite montáž sklenených prvkov a zaistite väčšiu bezpečnosť na stavbe. Ponúkame celú radu vákuových zdvíhacích zariadení s prísavkami. Vyberte si manipulátor na sklo. Umožňuje bezpečně upevnit telefon na čelní sklo.


Magnetický držák do auta pro mobilní telefony. Gumová přísavka Montolit SPECIÁL na obklady, dlažbu, sklo , plechy. Praktická přísavka pro rychlou a snadnou manipulaci s obklady. Cena bez DPH: 2Kč Cena s DPH: 2Kč. Zrychlete montáž skleněných prvků a zajistěte větší bezpečnost na stavbě.


Přísavka na sklo

Nabízíme celou řadu vakuových zdvihacích zařízení s přísavkami. S ohledem na snížení rizika nákazy tuzemští dopravci doporučují klientům zvážit bezhotovostní způsob platby - tj. PayPal nebo bankovní převod a zamezit tím nutnému kontaktu řidiče s klientem při hotovostní úhradě. FilmCity přísavka na sklo. Po testování můžeme vesele říci, že výrobek je více než spolehlivý.


Využití přísavek na sklo je celkem široké. Přísavky na sklo , isix. Slouží k nasazení nebo vysazení skel na stavbách, skladovacích halách, průmyslových podnicích a všude tam, kde se manipuluje s velkoplošnými skly. Vlastnosti: – Určeno pro uchycení držáku na sklo pomocí kvalitních přísavek na sklo – každá přísavka na sklo má výkyvný kloub, umožňující uchycení do úhlu. Plastová přísavka na sklo a obklady dvojitá.


Používá se při montáži či demontáži autoskel. Univerzální držák tabletů do velikosti pro bezpečné a pevné uchycení zařízení na čelní sklo , palubní desku nebo opěrky hlavy. Sklápěcí rameno, přísavka na sklo , držák pro montáž na opěrku, možnos. Ratanový stolek Bahama se sklem, Ø 6 výška 55cm - Vyrobený z přírodního ratanu se skleněnou deskou.


Sklo je posazeno na plastové přísavky vsazené do ratanové konstrukce stolku a tím je ke stolku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения