středa 19. září 2018

Froté prostěradlo vysoká gramáž

Levandulové froté prostěradlo 70x1cm. Kvalitní český výrobek. Froté prostěradlo lze sušit v sušičce. Měkký a příjemný materiál zaručuje příjemný spánek, protože udržuje teplo a pohlcuje vlhkost.


Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti froté prostěradla. Vaše přání Vám ušijeme prostěradla i jiných rozměrů, než uvádíme. Zboží dodáváme do až dnů. Zaručujeme Vám vysokou gramáž , kvalitu a dlouhou životnost. Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí.


Naše levné froté prostěradla jsou stálobarevná a neztrácení. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Nabízena jsou v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete to pravé ke každému povlečení. Značka: Písecké Lůžkoviny. Thermo prostěradlo dětský motiv 90x200cm. Složení materiálu: česaná bavlna a polyester. Vrchní smyčka je z bavlny.


Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla. Na velmi vysokou matraci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velmi kvalitní froté prostěradlo Excellent kobaltově modré barvy je příjemné na dotek, má skvělou savost a stálobarevnost.


Prostěradlo je jemné, hebké a nebude dráždit pokožku. Napínací prostěradlo je po obvodu obšito gumou a díky tomu drží na matraci a je perfektně napnuté. Luxusní froté prostěradlo 180x20 od českého výrobce. Nyní Vám nabízíme již 4. Je určeno pro luxusní matrace do výšky až cm. Na matraci o rozměru 1x cm.


Jelikož jsou při výrobě použity reaktivní barvy, dosahují tak barvy prostěradel. Jersey prostěradlo - různé barvy. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak.


V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté ? Určeno pro celoroční použití. Perfektní hřejivost, savost a stálobarevnost. Vysoce elastické, obšito kvalitní gumou. Hodí se ke všem druhům a barvám povlečení.


Polyamid lépe váže barviva, proto jsou barvy sytější a odolnější. Aby vám froté prostěradla sloužila co nejdéle doporučujeme prát do 40°C a nežehlit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения