pondělí 3. září 2018

Mačkač obilí mo 30

Stroje - Mackac obili bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Popis poptávky: mačkač na oves MO či jiný nízkokapacitní typ (potřebuji jen pro dva koně) Další informace: - ks mačkače na obilí Termín: - co nejdříve Celková cena poptávky: - 10. Nohy na mačkače obilí nejsou v ceně. Delší dobu sháním mačkač obilí. Vždy se jednalo o nedokonalou a pro drobnochovatele zbytečně drahou techniku.


Na těchto stránkách jsem nalezl inspiraci v podobě MO 30. Hledal jsem bližší dodavatele a našel Zemědělskou techniku v Českých budějovicích, ale s rozdílnou cenou 9. Jedná se o stejný výrobek? Není problém s dopravou? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Mačkač obilí je vhodný pro koně.


GETPONY, - vagónů nečištěného obilí. Každý na to může mít jiný názor ale. Z mačkaných zrn se totiž při t. Nejvýhodnější šrotování a mletí obilí je v diskových mlýnech. Tyto mlýny jsou prakticky nezničitelné.


Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů. Vystavit v této kategorii. Technická data - mačkače : Typ, váha, příkon, výkon.


Aukro Auto-moto Pracovní a zemědělské stroje. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Na RMV Čermná jsme dosadili cca 1ks. Vedoucím rybářské stráže se stává pan Vladimír Wagner.


Dodržujeme pravidla o ochraně osobních údajů. K analýze návštěvnosti a personalizaci reklam používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Prodám nový mačkač -vločkovač obilí , ječmen, oves, kukuřice s výkonem od 50kg hod. Motor 380V od 75kW, záruka na roky včetně daňového dokladu, úprava výšky nohou a velikost násypky je v ceně, možnost dopravy po celé ČR-SK za předem domluvených podmínek. Nejen proto jsou tyto vločky oproti šrotovanému krmivu několikanásobně stravitelnější.


Srovnání cen Vločkovač na ovesné vločky, ruční mačkač obilí POCAJT BIO. Nejlevnější e-shop Zdraví z Vysočiny. Zboží za akční ceny, slevy. Revoluční systém válců se švy zajišťuje kvalitní zpracování obilí. Všichni s PP, přímý import SRN a po rodičích SRN.


Jeden samec je 2-letý, jeden loňský a samička má dva roky. Po dohodě je možné samičku zkusit připustit. Cena 50-Kč samci, samice s p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения