pondělí 17. září 2018

Pomalý hrnec eta 0132

Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. ETA Slowpot uvaříte zdravě a bezpečně a pokrmy si ponechají svoji jedinečnou chuť a d. Pomalé vaření s použitím vody zachová pokrmům chuť a vitamíny. S hrncem Eta Slowpotse vám nestane, že jídlo připálíte nebo přip.


Vaření s použitím vody zachovává pokrmům chuť a důležité vitamíny.

V hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce. Jídla z hrnce jsou chutná. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Podívejte se na novinky v kategorii Vařiče. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Pomalá příprava jídla si v současné době získala oblibu jako způsob zdravého vaření. V pomalém hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce.


V tomto hrnci je příprava nejen zdravá, ale i bezpečná díky tepelné pojistce. Můžete nejen vařit, ale i ohřívat. C,, tak to bude asi pravda. Na tomto produktu ETA se mi líbil design, mám velkou kuchyni a hrnec používám minimálně dvakrát týdne, takže ho mám vystavený.


Díky nižším teplotám propečenou kůr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pomalý hrnec umí uvařit pomocí svého topného tělesa. Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý. Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Zkuste vaření s elektrickým hrncem ETA Slowpot a dejte se na zdravý životní styl. Nemusíte se bát připálení, tepelná pojistka v hrnci se o vše postará. Samozřejmě můžete jídla jak vařit, tak i ohřívat.


Zjednodušeně řečeno, pomalý hrnec vám umožňuje připravit pokrmy takzvaně „v jednom hrnci“ – všechny přísady do něj vložíte, nastavíte teplotu, čas a můžete se věnovat něčemu jinému. Odpadá tím nepohodlné stání u plotny i nutnost použití vícero nádobí k přípravě jídla. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dá se použít samotná nádoba na plynovém sporáku? Do horkovzdušníé trouby s pokličkou nebo bez?


Elektrický pečicí hrnec ETA Pečenka zastane mnohem víc práce, než byste od jeho kompaktních rozměrů čekali. Pečenky nabízíme ve třech provedeních – tu pravou si tak vybere skutečně každý. Pro domácnosti s několika málo členy je ideální Pečenka Mini. Zastane většinu funkcí svých větších sourozenců a nezabere. Rozdílem je pouze několik stovek.


Tyto dva hrnce jsou možná až příliš multifunkční. Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce.


Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения