pátek 21. září 2018

Lis na mezistěny nerezový

Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk, který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití. S lisem na mezistěny si nemusíte dělat starosti zda nemáte špatné mezistěny. Ty si nyní můžete vyrobit sami z vašeho vosku.


Je to jedna z dobrých a úsporných věcí pro včelaře když se podíváte na dnešní ceny vosku i mezistěn. Cena za lis se vám časem jistě vrátí. Nerezový ruční lis - dvojitý. Praktický nerezový ruční lis , který lze použít k lisování vosku či medu.


Stejně tak jej můžete využít k lisování ovoce či při řadě dalších činností. Jednoduchý lis , který je tvořen podstavcem, vlastním košem (sítem), nádobou a lisovací soustavou. Lisování se provádí pomocí.


Razící matrice mezistěny je vyrobena ze silikonového kaučuku o rozměru 4x 2mm. Vodní chlazení je prováděno jak v horní tak i ve spodní části matrice přopojením k vodovodu. Do tohto rozmeru sa zmestia miery skoro všetkích včelárov v EU. Hrúbka odliatku sa dá nastaviť na 6tich nastavovacích miestach.


Tým sa mení váha odliatku. Pri odlievaní treba mať dostatok zohriateho vč. Lis musí byť na vodorovnom podklade. Matrica je z tvrdej gumy. Lis na výrobu voskových mezistěn.


Ovšem včelaři jsou na tom úplně jinak. Ruční lis na mezistěny - sada Ostatní potřeby a drobné nářadí pro práci se včelami Ruční lis na mezistěny se skládá ze dvou částí. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny. Ruční výroba mezistěn je velice snadná a jednoduchá. Již nikdy více nebudete muset mezistěny nakupovat.


X 2mm, Langstroth, na dvě mezistěny 1mm, LNMs. Lis ruční nerezový na voští k vyvýječi páry je určený pro efektivní zpracování včelího díla lisováním. Vyvíječ páry není součástí. Lis je vyroben z potravinářské nerezi o síle - mm.


Se včelami jsem byl kvůli ztrátě prostorů donucen skončit dříve než jsem ho stihl využít. Ve volné přírodě si pracovité včelky nelámou hlavu nad tím, kde si jejich včelí společenství postaví své hnízdo a kde začnou systematicky navyšovat množství svých voskových staveb k zaplnění sladkou medovou tekutinou. Masivní konstrukce hliníkového odl. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku není potře.


V oboru drůbežnictví se již dlouhá léta cítíme jako ryby ve vodě. Tedy spíše jako slepice v kurníku nebo husy v husníku. A protože se dnes polovina nákupů uskutečňuje přes e-shopy, rozhodli jsme se slepice, husy, kachny a další drůbež přiblížit pomocí našeho e-shopu až k vám na dvorek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения