středa 12. září 2018

Plastové nádrže 1000l

Plastové nádrže 1000l

Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete! Po celý čas prevádzky boli umiestnené vo vnútornom prostredí. Nádrže možné využiť ako akumulačné nádoby, zásobárne, bojlery,žumpy. Plastové nádrže typu T sú vyrobené z prvotriedneho polyetylénu v bielej naturálnej farbe. Priemer revízneho otvoru je 6mm.


Nádrže sa pri výlučnom styku spodnej vody osádzajú na železobetónovú základovú dosku. Tovar sa mení podľa aktuálnej ponuky. Vhodná na zahradu,na dešťovou vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž.


IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Příslušenství - filtry, nástavce. UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu, zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod. Nádrže jsou vymyté, vyčištěné, původně v nich byla aviváž.


Rozměry VxŠxD 1x 1x 1cm. Vhodné na zalévání zahrady, na naftu, na stavební využití atd. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky.


Pri výrobe používame iba tie najkvalitnejšie materiály z Nemecka, Čiech a Slovenska, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť našich výrobkov. Plastové žumpy sú modernou ekonomickou náhradou starších betónových žúmp. Plastové zásobníky na pitnou vodu a kapaliny, plastová nádrž na vodu. Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v Německu.


Plastové nádrže 1000l

IBC kontejner (plastová nádrž) se vstupním otvorem 15cm vyplachnutý včetně klece a palety. Klec a paleta může být v horším stavu - orezlá, chybějící špalky. Stále však plní svou funkci.


Vnitřní nádoba je vypláchnutá, však může být na pohled zažloutlá. Popis: Prodáváme použité plastové nádrže. Byla v nich ekologická impregnace-latex.


Nové od 1€ s potravinárskym certifikátom. Na naftu od 1€ s certifikátom na ropné produkty. Paleta: drevená, plastová, oceľová. IBC se skládá z vnitřní plastové nádoby z HDPE (tzv. bublina) s výpustným kohoutem a ocelového kovového rámu, který chrání nádobu před roztažením.


Našou hlavnou špecializáciou je výroba plastových výrobkov. Našu kvalitu ďalej testujú. V případě, že potřebujete propojit dvě nádrže s rozdílným výstupem (např. S60xa S100x8) napište toto při objednávce do poznámky, nebo nás kontaktujte telefonicky.


Propojit lze libovolný počet nádrží. Materiál pro tyto sestavy Vám navrhneme na míru. Vyrábíme kvalitní plastové nádrže pro dešťovou a odpadní vodu. Využijte dešťovou vodu a vyřešte problém s odpadní vodou.


Naše řešení je spolehlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения