čtvrtek 25. května 2017

Prodám gramofonové desky

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám gramofonové desky různých druhů. Případně kdyby měl někdo zájem o větší počet desek, nebráním se nějaké hromadné slevě.


STEPPENWOLF - GOLD THEIR GREAT HITS - 3Kč CREAM - THE BEST OF CREAM 2lp - 4Kč STYX - KILROY WAS HERE - 3Kč SAGA - IMAGES AT TWILIGHT - 2Kč FOREIGNER - INSIDE INFORMATION - 3Kč FOREIG. Je jich asi padesát kusů.

Jsou to deskyod ULTRAFONU, ESTA, ODEON, A SUPPRAPHON. Otevřete si všechny moje inzeráty. Upřednostňuji telefonickou objednávku! Bazar gramofonový desek a DJ´s vinylů, Inzertní portál o všem co týka gramofonu a DJ´s. Součástí prodeje jsou závěsné reproduktory.


Po dohodě je možno přidat gramofonové desky velké (ks) a malé (ks). Různé žánry, country, převážně česká hu. Volejte, pište SMS nebo mail.

Všechny desky jsou v pěkném stavu. Vyberte si v našem eshopu nebo přímo v prodejně - při nákupu zboží nad 2. Vzhledem k charakteru prodávaného zboží odběr osobně v Praze. Stav desek odpovídá stáří. Jeden řádek odpovídá jedné desce. Nabídky napište do komentáře.


Návrat gramofonové desky. Baleno v kufříku, obahuje desek - lekcí. Prodej vinylových gramofonových desek. BLACK VINYL BAZAR Brno. Gramofon a gramofonová deska byly ke konci 20.


Dobové skladby, žánr je většinou valčík, polka, mazurka, tango a nebo třeba vyprávění Vlasty Buriana. Cena všech kusů je 50-Kč. Fotografie byly vybrány. Pořád totiž platí to, že zvuk z té černé placky - když není vorajbovaná a máte slušnej gramec, zesík a samozřejmě i bedny je naprosto něco. Dobrý den, prodám retro gramofonové šasi.


Pravděpodobně nefunkční.

Cenu nebo nějakou drobnost (LP desky ) nabídněte. Osobní Převzetí v okolí Rožnova pod Radhoštěm. Plne fubkcni, jiz odpojeny demontovany. Sbírám gramofonové desky , Žatec. GRAMOFONOVÉ DESKY NEPATŘÍ DO POPELNICE ! Přátelé prohrabte své půdy, sklepy a věnujte či prodejte sběrateli nepoužívané.


Rozměr 100x10 síla desky - 2mm vysoká nosnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения