pátek 12. května 2017

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.


Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Dejte je do mísy, zasypte cukrem a nechte v chladu přes noc odstát tak, aby pustily šťávu.

Urodilo se vám letos více hrušek, než jste čekali? Jestliže jste už přecpaní hruškovými koláči a pečenými hruškami, máme pro vás tip na vitamíny nabitý hruškový džem se štiplavým zázvorem a sladkým medem. Přeceďte, aby zbyla čistá šťáva, vmíchejte růžovou vodu. Aby se lépe vyjímal ve vaší spíži, ozdobte jej dekoračním setem na zavařeniny z naší nabídky. Přidáme želírovací cukr, přivedeme k varu a vaříme asi minuty.


Smícháme s citronovou šťávou a na malé kousky nakrájeným zázvorem. Vyzkoušejte recept na voňavý hruškový džem s kousky ovoce, který se hodí pro vánoční přípravu moučníků, ale i jen tak na chuť.

Nakrájené hrušky lehce pomačkáme, pokapeme citronovou šťávou a dáme do hrnce, přidáme nakrájený zázvor, želírovací cukr, hřebíčky a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi minut, poté dáme trochu džemu na talířek. Hrušky nakrájíme na kousky a pomačkáme rukou. V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i. Přidáme me zázvor, citronovou šťávu a Želírovací cukr. Směs dobře promícháme a za stálého mícháme přivedeme.


Tématické fráze: hruškový med hruškový jam jak se dělá hruškový kompot pečený čaj s ananasem hruškový med recept hruškový med s ananasem hruškový džem se zázvorem hruškový protlak recept na hruskovy med zázvorový jam jablečný med se zázvorem hruškový kompot se zázvorem recept na huškový kompot se zázvorem. Září je hlavní sezóna hrušek, které výborně chutnají na slano, ale i na sladko. Můžete s námi zkusit kombinaci hrušek a sýru nebo džemy neotřelých kombinací. Rozinky namočíme do vody, necháme okapat a dáme do hrnce s želírovacím cukrem, posekaným zázvorem , citronovou šťávou a kousky jablek.


Za stálého míchání uvedeme do varu a necháme vařit asi minuty. Jablkový džem se zázvorem plníme do sklenic, uzavřeme je, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Tuhle dobrotu budete jíst jen tak jako přesnídávku. Monika Kulhavá Tipy na neotřelé hruškové džemy.


S nástupem podzimu se blíží i sklizeň hrušek. Džem s kousky hrušek je oslazen třtinovým cukrem a dochucen směsí koření, která podtrhuje chuť pozdního léta. Hodí se k dochucení obilných kaší, namazání na chleba, i na koláč.

Výběrový džem nabízíme ve dvou variantách - Hruška s aronií a Hruška se zázvorem. Obsah ovoce je vždy minimálně. Oetker si můžete připravit tento originální hruškový džem ale i mnoho dalších chutných džemů, marmelád či želé.


Jeden z mnoha vynikajících receptů Dr. Oetker, pečlivě vyzkoušených ve Zkušební kuchyni Dr. Přinášíme vám jednoduchý recept na hruškový džem , kterým můžete zdokonalovat další lahůdky.


Domácí džem z povařených hrušek, zázvoru, želírovacího cukru a hřebíčků. Pro uložení oblíbeného receptu se prosím přihlašte. V minulém díle jsme měli hruška jablka, dnes budou pouze recepty z hrušek. Jednoduchý hruškový kompot připravíte do půl hodiny i se zavařováním.


Jestli ovšem máte rádi výraznější chutě, připravte hruškový kompot kořeněný. Do kompotu přidejte hřebíček, kousek skořice nebo badyánu. A až se zima zeptá, co jste dělali na konci léta, budete připraveni.


MARMELÁDY, DŽEMY, eshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения