pondělí 15. května 2017

Vune do pisoaru

Interiérové vůně, vůně na wc, sítka do pisoárů od 4TOILET Interiérové vůně patří mezi praktické a účinné pomocníky, kteří příjemně provoní každou toaletu, kancelář, provozovnu či domácnost. Dodáváme pouze originální výrobky této značky vyráběné společností FRESH PRODUCTS LLC z USA. Nejvíce jsou pod touto značkou známá aromatická sítka do pisoárů Wave, vonné gelové závěsky Hang Tag a osvěžovače vzduchu Easy Fresh.


Sídlíme v Praze, odkud také expedujeme veškeré zboží. Klienti si nás chválí za. Aromatické sítka do pisoáru, které zabraňují ucpávání odpadu a nepříjemnému zápachu. V modrém, bílém a červeném provedení. Velký výběr výrobků do pisoárů a toalet.


Originální a dlouho vonící sítka do pisoáru a vonné závěsky FrePro zajistí příjemný pobyt hostů na toaletách. Sítka Wave, závěsky Bowl Clip, elipsy Remind Air Curve nebo tablety do pisoárů. Pro plynulejší zobrazování produktů a tedy pro pohodlnější nakupování na našem eshopu využíváme soubory cookies.


Prohlížením souhlasíte s jejich používáním. Hledat ve zboží Hledat v č. Zkuste našeho favorita. Osvěžovač vzduchu FrePro se pyšní dlouho trvající vůní až dní a hlavně krásně voní. Hodí se do každého interiéru, stačí si vybrat. Jsme autorizovaný distributor originálních výrobků FRE PRO.


Výrobky dodáváme do restaurací, hotelů , kanceláří i domácností. Všechny výrobky máme skladem a doručíme do hodin. Velkoobchodům nabízíme zajímavé slevy.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vonné sítka do pisoáru Vonné sítka do pisoáru 4TOILET zaručeně provoní a osvěží každé WC. Vybírejte z široké nabídky našich vůní mango, jablko a skořice, meloun, kiwi, citrón nebo osvěžující oceán.


V nabídce našeho internetového obchodu naleznete aromatické hygienické produkty americké společnosti Fresh Products, LLC z USA. Obsahují antibakteriální přísadu, která optimalizuje tvorbu bakterií a zabraňuje šíření pachu. Vonné gelové sítko Wavedo pisoáru original FREPRO. Frepro vůně jsou ekologicky šetrné a recyklovatelné. Parfémované sítko do pisoáru , vhodné do všech typů pisoárů, zabraňuje usazování vodního a močového kamene, eliminuje pachy.


Do pisoáru se vkládá tak,. Voňavá mřížka do pisoáru s vůní citrónu. Dezinfekční prostředky na WC) Hodnocení produktu:. WC, unikátní systém vůní, 1 recyklovatelné, vůně vydrží dní, vůně do pisoáru – obsahuje 15x více vůně než vynilové sítko, uvolňuje bakterie, které. Sítko je opatřeno speciálními výstupky, které zabraňují rozstříkávání moči a díky jeho ohebnému gumovému materiálu ho lze umístit do všech běžně používaných pisoárů.


Pisoárové sítko je vhodné do všech toalet, kde majitelům opravdu záleží na úrovni a estetice jejich hygienických vybavení. Gelová vůně do interiéru Trufresh americké společnosti Ekcos Innovations. Tato interiérová vůně je vhodná pro všestranné použití (pro auto, do bytu, do kanceláře, na wc apod.).


Také se vám často stává, že uložíte své čisté voňavé prádlo do šatní skříně a ono tam za několik zní zatuchne? Nemůžete se zbavit nepříjemného zápachu ve vaší šatní skříni?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения