pondělí 15. května 2017

Pokladní systém tablet

Alles für dein Zuhause. Inspirierende Daily-Sales. Kasareal je pokladní systém , který jednoduše spustíte ve vašem prohlížeči. Na vašem počítači, tabletu nebo mobilu.


Jeho obsluhu zvládne každý. Zbaví vás starostí s EET a navíc nabídne možnost propojení s e-shopem. Připojení k internetu je možné realizovat přes SIM operátora nebo Wi-Fi. Pokladní systém online pro všechny.


Začít s pokladnou nebylo nikdy jednodušší. Virtuální pokladna je online řešení pro Elektronickou evidenci tržeb. Funguje ve Vašem prohlížeči odkudkoliv a bezpečně. V provozech s nestabilním internetovým připojením, zařízení funguje naprosto bez problému v offline režimu a jakmile dojde k opětovnému připojení, pokladní systém se automaticky aktualizuje a spojí s Finanční Správou. Tisk účtenek splňuje požadavky ČOI, pokuty za nedodržení požadavků na informace obsažené na.


Proč zvolit EET pokladní systém ANETCA pro Windows. Možné nainstalovat samostatně na vlastní Windows PC, notebook nebo tablet. Můžete ovládat myší nebo prstem.


A co je nejdůležitější, nemusíte volat žádné odborníky, aby pokladní systém Menuinstalovali. Jsme si jisti kvalitou našeho. Vytvořili jsme online pokladní systém jako alternativu ke konkurenčním tabletovým aplikacím, které mají určité omezení např.


Naše řešení lze provozovat i na tabletech, ale primární účel je použití klávesnice a myši. Komplexní systém AWIS pro služby a řemesla přináší velké množství funkcí, jako je rezervační systém , skladové hospodářství, snadná práce s účty, fakturace, evidence zaměstnanců nebo možnost účtovat služby a produkty na jedné pokladně. Das leistungsstarke und superschlanke Samsung Tablet mit dem vielseitigen S Pen. Využijete ho nejen jako samostatný systém , ale jednoduše ho také propojíte s Money. A navíc ho snadno rozšíříte o různé nadstandardní funkce.


Prodejna SQL je ideální do prodejen. Oceníte zejména snadnou práci s účty, rezervační systém a můžete také využít věrnostní program a pomocí zákaznických karet odměnit zákazníky, kteří se k vám pravidelně vracejí. Univerzální snadno ovladatelný pokladní program splňující podmínky EET pracující na tabletech a mobilech s OS Android 4. ANetCa (ArrowSysNetworkCash) je propracovaný program pro Elektronickou evidenci tržeb. Stacionární pokladní systém vhodný do většiny kamenných prodejen.


Velkou výhodou je 10palcový tablet umožňující překlopený režim, díky kterému je ovládání pokladní aplikace KASAmax Mobile ještě jednodušší. Kompletní pokladní sestava: tablet , tiskárna a stojánek. Malý pokladní terminál pro mobilní a stánkový prodej.


Tlačítková EET pokladna Euro-50TEi. Nabízíme kompletní řešení Elektronické evidence tržeb pro všechny podnikatele, ať jde o stánkový prodej, maloobcho velkobchod či hoteliéry, restaurace, penziony a všechny ostatní. Díky vzájemné komunikaci s klienty neustále vylepšujeme naše pokladní aplikace KASAmax, které jsou stále efektivnější a uživatelsky přívětivější. Pomocí tohoto modul lze realizovat elegantní správu věrnostního systému jak z pozice zákazníka, tak provozovatele. Lze ho také využít jako ideálního komunikačního kanálu se zákaznickou bází včetně personalizovaných kampaní se snadnou možností vyhodnocení.


Dodáváme pokladní (restaurace, obchody, půjčovny) a hotelový software a také široký sortiment pokladního příslušenství. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Systém Vám nejen dodáme, ale zajistíme i jeho naplnění daty a uvedení do provozu. Linka technické podpory je v provozu dní v týdnu.


Pokud jste zjistili, že vám končí platnost EET certifikátu, vygenerujte si co nejdříve nový. Postup generování nového certifikátu můžete také využít, pokud t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения