pondělí 8. května 2017

Koupelnový regál dřevěný

Koupelnový regál dřevěný

Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik! Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Vybírejte dle užití i vzhledu. Nerez – ideální materiál do koupelny.


Koupelnový regál dřevěný

Je voděodolný a snadno udržovatelný. Plast – plastový regál do koupelny je levná možnost organizéru. Dřevo – dřevěný koupelnový regál vypadá prostě skvěle. Detail produktu Do obchodu.


Pokud se jedná o dřevěný regál , musí být lakovaný a impregnovaný. Exotická dřeva z deštných pralesů, například bambus, jsou už svým původem ideální pro podmínky ve vlhkých prostorech. JavaScript seems to be disabled in your browser. Jestli potřebujete koupelnové sestavy, regály nebo koupelnové skříňky, jste na správném místě. Když dřevěný regál , tak od nás.


Vyfiltrujte si cenu, styl, barvu: od žluté až po lesklou bílou. Trávíte v koupelně hodně času? S našim krásným a čistým koupelnovým nábytkem tam budete ještě raději.


Zvláště doporučujeme nákup více kusů z našich koupelnových programů – krásně spolu ladí a tím celou vaši koupelnu vyzdvihnou na vyšší úroveň. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien.


Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Vsaďte na dřevěný koupelnový nábytek, je nadčasový a umocní hřejivou atmosféru. Dřevěné regály jsou vhodné do domácnosti, do. Dřevěný policový regál vhodný pro knihovnu.


Ačkoliv se říká, že lidé čtou čím dál méně, není to až tak docela pravda, protože pokud by tomu tak bylo, zmizely by některé kusy nábytku z našich interiérů docela. Koupelnový regál v rustikálním stylu je vhodný nejen jako praktický koupelnový doplněk. Raumteiler Regal oder Standregal. Police ideální pro ukládání ručníků, kosmetiky a doplňky pro péči o tělo.


Koupelnový regál dřevěný

In Europa produziert und von dir gestaltet. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


Bambusový koupelnový regál se policemi a úložným prostorem Wenko Finja. Bílá dřevěná koupelnová polička z ořechového dřeva Wenko Norway. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Koupelnový regál dřevěný

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Autronic Policový dřevěný regál DR-011-5. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Maximální nosnost police - kg. Lze jej též využít jako nízký regál na odkládání. Pevná a stabilní konstrukce. Provedení: Trojpolicový dřevěný regál je vyrobený z přírodního bambusového masivu, který je lakovaný.


Ačkoliv se nám líbí přírodní barva dřeva, opálení mu zase dodá trochu šmrnc a ozvláštní jej. Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty? Pokud chcete svoje knižní a jiné poklady nechat vyniknout, tak v tom vám pomůžou dřevěné regály a knihovny z masivu. V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály, které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností.


Regál je odolný proti vlhkosti a má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения