čtvrtek 18. května 2017

Lahev na alkohol

Rádi vám poradíme s výběrem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Potřebujete láhev na slivovici nebo jiný alkohol ? Stačí se podívat do kategorie níže a určitě si vyberete.


Na výběr je ze spousty lahví různých tvarů, s potisky i čirých.

Porcelánová, ručně malovaná láhev nejen na rum. Chybí kalíšky s oušky, které se věšely na háčky na sudu. Jeden háček nemá špičku, je opravovaný lakem, vhodný kalíšek lze ale na něj zavěsit. Dárková láhev 200ml s dekorem a plechovým uzávěrem se závitem klasické patice žárovky.


Lahev na tvrdý alkohol. Láhve na alkohol , SKLOSTARSHOP. Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence. Na láhev je možné umístit přání nebo věnování - cena dohodou.


RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality. Sklenice na olej a nealko. Dárkové sady a láhve na alkohol , SKLOSTARSHOP. Lahve na alkohol ze silného průhledného skla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Vyrobeno z nové, moderní a ekologicky čisté skloviny crystalite (crystalin), ve speciální vyšlechtěné konzistenci, v historicky ověřeném reži. Nově přehlednější a rychlejší. Podrobné vyhledávání dle rozměrů. V kategorii alkohol najdete nejčastěji produkty z akčních letáků Albert, Globus, Penny Market. Nyní zde naleznete 7zlevněných produktů, nejčastěji se jedná o zboží typu víno bílé (produktů), pivo (produktů), víno červené (produktů).


Největší slevu v této kategorii nabízí prodejce Albert na produkt Vodka. Dodáváno v bílé kartonové krabičce.

Bohemia Crystalite, řada Acapulco. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Malá lahvička jen tak do kapsy na cestu nebo maxi láhev na pořádnou párty? A věřte, že je z čeho vybírat. Maxi láhve se vám budou hodit, pokud čekáte doma spoustu hostů a máte obavu, že by mohl v průběhu večera dojít alkohol.


Nová lahvička 5L s uzávěrem nápojová Objenaše cena Kč. Nyní zde naleznete 7zlevněných produktů, nejčastěji se jedná o zboží typu víno bílé (produktů), pivo (produktů), víno červené (produktů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения