úterý 30. května 2017

Chladící vitrína

Chladící vitrína

Jsme specializovaný obchod na chladící zařízení, která pomáhají uchovat jídlo a pití na dlouhý čas v té nejvyšší kvalitě. PŘÍSTĚNNÉ CHLADICÍ VITRÍNY. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. Výjimečná svou konstrukcí je chladící vitrína - lednice na víno, a to nejen použitými materiály, ale také chladícím systémem.


Chladící vitrína

Chladicí vitrína JUKA DOLCE 90. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vhodné na prodej širokého sortimentu potravin – maso a uzeniny, lahůdky a zákusky, mléčné výrobky, sýry apod. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Mnoho různých typů na výběr. Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. Všechny precizně zpracované a 1 spolehlivé. Stolní chladící vitrína je pro restaurace, cukrárny a další gastro provozy jedním z nejdůležitějších zařízení, na kterých se rozhodně nevyplatí šetřit.


U nás si vyberete z široké nábídky stolních chladících vitrín vhodných pro restaurace, cukrárny, kavárny a další gastro provozy. Pultová chladicí vitrína vhodná pro prezentaci zákusků, dortů, sendvičů či baget o objemu 2l. Umístění výrobků lze regulovat nastavitelnými policemi.


Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky, zmrzlina. Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v různých barvách. V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů.


Chladící vitrína

V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele. Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Stolní pultová vitrína v nerezovo-černém provedení vhodná pro vystavení zákusků, dortů, sendvičů nebo chlebíčků. Vybavena izolačními skly, samozavíracími dveřmi a LED zářivkami, které jsou umístěny ze dvou stran.


Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. OBSLUŽNÉ CHLADÍCÍ VITRÍNY. Obslužná stolní chladící vitrína NORDLINE: Prosklená vitrína značky NORDline: Stolní chladicí vitrína CUBUS B 800x700x730.


Je vhodná pro všechna restaurační zařízení, hotely, penziony i menší obchody. Do vitríny můžete uložit nejenom lahve vína nebo jiných nápojů, ale také potraviny. Vybírejte si Vitríny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vítáme Vás v E-shopu firmy GASTRO Klimatech s. Prodám plně funkční chladící vitrínu, rozměry (h,v) 130x94x129cm. Výměna agregátu-roky.


K dispozici na konci Května. Obslužná chladící vitrína UNIS je určena pro prodej cukrárenských výrobků. Atraktivní design vitríny spolu se třemi samostatně osvětlenými policemi zvyšují přitažlivost nabízeného zboží. Prosklená posuvná dvířka v zadní části vitríny umožňují snadný přístup k vystavenénu zboží.


Chladící vitrína

Cukrářské vitríny mají vestavěný agregát a ventilované chlazení. Nabízíme cukrářská vitríny a vitríny na saláty. Varianta s otočnými nebo posuvnými policemi. Vitríny na saláty dodáváme ve statickém provedení, které je vhodné pro uchovávání zeleniny a salátů a nedochází k vysušování potravin. Inzerát gastro chladící vitrína bufetový stůl salátový bar v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od United Colors na Sbazar.


Popis: na prodej gastro chladící vitrína bufetový stůl salátový bar. FOTO před dílenskou prohlídkou - obslužná - osvětlení - roštová police - zadní dvířka - napětí:. Oblé přední sklo, prosklené boky a LED osvětlení zajišťují ideální viditelnost prodávaného zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения