pátek 19. května 2017

Potisk skla praha

Hledáte potisk triček ve špičkové kvalitě od jednohu kusu? Jsme specialisté na digitální potisk triček. Zajišťujeme i potisk tričke online přes eshop. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. U tisku rotačním sítotiskem je výhodou kromě nižší ceny i to, že lze bez problémů tisknout na plnou lahev vína. Máme možnost potisknout sklo sítotiskem, díky kterému můžeme využít speciální odolné barvy na sklo.


Objednat si u nás můžete třeba skleněné obrazy či jinou výzdobu interiéru. Charakteristické vlastnosti skel jsou jejich křehkost a nízký kontrast. Proto se pro potisk znaků na sklo doporučuje využívat zejména ink jet technologie, se kterým je značení na skle dobře viditelné. Podle požadavku zákazníka na výsledné vlastnosti dekorovaných předmětů tiskneme na sklo buď vypalovacími sklářskými a keramickými barvami a preparáty drahých kovů (zlato, platina), které se fixují na dekorovaný předmět výpalem při teplotách 5-7st.


C nebo tisk na sklo provádíme dvousložkovými barvami na sklo a keramiku. Potisk skla a keramiky, tisk na sklo. Jste producentem alkoholických či nealkoholických nápojů a hledáte vhodný obal pro své produkty? Rádi byste svým zákazníkům nabídli kosmetiku v atraktivních flakonech? Využijte služeb naší firmy – jsem specialisty.


Realizujeme potisk sklenic, půllitrů i džbánů více než let. Jsme česká rodinná společnost s více než dvacetiletou tradicí. V naší nabídce naleznete rozmanitý výběr sortimentu ze skláren po celém světě. Kvalitně a rychle zpracováváme velké i drobnější zakázky, navrhujeme zákazníkům jedinečná řešení na.


Džbány Karafy Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Nápojové zásobníky Frenchpressy Whisky sety Soupravy Na míchané nápoje Na čaj Na vodu Na víno Na likéry a destilát. Zajímá vás, jak vypadá fotografie na skle ve skutečnosti s různými druhy skla ? Přijďte se podívat do naší galerie Fotonasklo na adrese Radlická 8 Praha 5. Nebo si můžete nechat vytisknout svoji vlastní fotografii. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v. Poskytujeme služby v oblasti potisku triček a dalšího textilu, který provádíme na profesionální úrovni, technologiemi, které co možná nejvíce splňují přání a potřeby našeho zákazníka. Přelomová technologie pro potisk skla firmy Frajt nahrazuje dosavadní konvenční sítotisk, který se v oboru až dosud používal.


Nový digitální tiskový stroj nanáší s neuvěřitelnou přesností anorganické keramické inkousty, jež se stávají posléze součástí skleněné plochy po vytvrzení na teplotu do 7°C. TISK FÓLIE, BANNERY Mezi naše hlavní služby patří digitální, velkoplošný a velkoformátový tisk. Moravia Decor – atraktivní potisk lahví pro váš produkt Zvolte originální potisk sklenic nebo lahví. Nejčastější tiskneme reklamní poutače a billboardy, bannery, tvarový polep, polep vozidel, roll-up systémy, polepy výloh a citilighty. Výpal je časově velice náročná technologie vhodná pro potisk skla , keramiky a porcelánu s použitím speciálních barev zapékaných ve výpalových pecích.


Zabýváme se komplexními službami v oblasti reklamy, zejména potiskem textilu. Dále můžeme nabídnout široký výběr reklamních předmětů a dárků. Keramika, sklo, porcelán a další materiály se dají hezky potisknout, pojďte se podívat.


U všech výrobků platí, můžete využít našeho výtvarníka a grafika. Tady po kliknutí najdete velký výběr hrnků a. O technologii rotační sítotisk. Rotační sítotisk je technologie vhodná pro potisk válcových předmětů různých rozměrů ze skla , keramiky či porcelánu jako jsou hrnky, skleničky, atd. Sklenice jsou velmi lehké a vyrobeny z teplotně vysoce odolného skla Vycor 1 ruční výroba. Dvojitá stěna uchovává teplotu nápoje, ale nepřenáší se na vnější úchopovou stěnu.


Pouze jednostranný potisk. Cena s DPH jednostranný potisk 2Kč. Při odběru více kusů možné slevy! Autosklo servis CZ, tradiční pražská společnost, zajišťuje výměny a opravy autoskel pro všechny typy a značky vozů.


Pobočky najdete po celé Praze! Na obrázcích vidíte potisk skleniček pro třebíčské sdružení Vrátka pomáhající handicapovaným, jsme schopni ale provést i tisk na skleněné tabule. Reklamní pískování skla , pískování kovů.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst,věnování a mnoho jiných motivů. Dále popisujeme reklamní a dárkové předměty, zrcadla, skleněné výplně, kovové štítky.


Ideální volba, pokud hledáte rychlý a originální dárek. Na potisk trička můžete dodat vlastní design nebo si vybrat z naší databáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения