úterý 23. května 2017

Adiabatická klimatizace

Jak adiabatická klimatizace funguje? Výparníkové klimatizační zařízení je v podstatě konstrukce, obsahující ventilátor a speciální porézní desky. Díky proudícímu horkému vzduchu se voda ve vložkách se odpařuje, energie nutná k odpařování. Tyto vložky jsou stále udržovány vlhké pomocí čerpadla a rozprašovačů.


Základní principy, výhody ale i omezení klimatizace budov adiabatickým chlazením. Je-li do vzduchu rozprašována voda, odpařuje se a teplota vzduchu klesá a jeho vlhkost roste. Principem adiabatického (odpařovacího) chlazení je přeměna citelného tepla na teplo vázané při odpařování vody. Strojní klimatizace je již tradiční pojem a pro mnoho lidí jediná možnost, jak ochladit vzduch. Adiabatická evaporace – zajímavá ekologická alternativa ke klasické klimatizaci.


Klasickou klimatizaci totiž známe témě. Máte přes velkou část roku horko na pracovišti? Evaporační jednotky přináší osvěžující chladný vzduch do místa, kde je potřeba.


Chladit tak lze buď pouze lokálně, nebo také celoplošně. Komfortním, moderním a přitom cenově dostupným řešením je adiabatické chlazení. Adiabatické chlazení funguje na jednoduchém principu, který známe z přírody.


Pro moderní kancelářské budovy a často i obytné domy a průmyslové stavby se stále zvyšují požadavky na chlazení. Další rostoucí nároky mohou pak vedle tradičního kompresorového. Divergent usages of the word adiabatic. Automobilní klimatizace , klimatizační okruh, komponenty automobilní klimatizace , funkce automobilní klimatizace , chladivo, spotřeba paliva.


This present article is written from the viewpoint of macroscopic thermodynamics, and the word adiabatic is used in this article in the traditional way of thermodynamics, introduced by Rankine. KEYWORDS Car air conditioning, air conditioning circuit, components of car air conditioning system, function of car air conditioning system, coolant, fuel consumption. Request your Pod Experience Kit now! Své uplatnění nacházejí i tam, kde je nutné udržovat teplotu a vlhkost vzduchu v prostoru určitých tolerancích.


Simplifying the management of your insulin-dependent diabetes. Jednotky přesné klimatizace s používají k odvodu citelné tepelné zátěže, která vzniká při provozu různých elektronických zařízení (serverovny, telefonní ústředny, rozvodny, záložní zdroje UPS atd.). Maše mobilní adiabatické chladicí a klimatizační zařízení jsou efektivní a cenově výhodnou alternativou ke klasickému chlazení. Jednoduché a moderní řešení klimatizace pomocí adiabatického chlazení. Na chlazení využívají vodu a proto jejich provozní náklady jsou menší než u kompresorových chladičích.


C, kdy nastává snížená produktivita práce, ospalost, celková únava a další zdravotní obtíže. Lubomír Plodek PROJEKCE, klimatizační zařízení s adiabatickou úpravou vzduchu, klimatizace , zvlhčování vzduchu, pračky vzduchu, sprchové pračky, vlhčený vzduch, úprava vzduchu vlhčením, adiabatické chlazení a ochlazování prostor, klimatizace výrobních hal, klimatizace s převlhčeným vzduchem, centrální strojovny klimatizace , klimatizace pro textilní průmysl. V posledních letech se chlazení hal stává velkým tématem zejména z důvodu tzv. Pro přesné klimatizační jednotky s přímou expanzí je ideálním externím zdrojem chladu rozsáhlá řada vzdálených kondenzátorů (pro vzduchem chlazená řešení) a suchých chladičů (pro vodou chlazená řešení).


Požadované znalosti Ke zvládnutí modulu jsou elementární znalosti z termiky a vzduchotechniky. Doba potřebná ke studiu Potřebná doba hodiny a následné opakování. Montáž je třeba provádět v souladu s národními normami elektroinstalací a smí jí vykonávat pouze oprávněné osoby.


Kondenzátory a suché chladiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения