pondělí 22. května 2017

Pracka buben drhne

Dobry den, u pracky nam zacal drhnout buben , pri otaceni bubnu skripe, zacalo to slabe asi pred mesicem a ted drhne cim dal vic. Dela to i pri otaceni na sucho pri vypnute pracce (kupodivu jen pri otaceni na jednu stranu). Dulezita je pro nas dobra a. Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne.


Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Vadné ložisko pračky Zdá se to poměrně jednoduché k rozpoznání. Když pravidelně svou pračku používáte, určitě dobře znáte jaký má normální zvuk.


Poškozené, chcete-li chycené ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí. Intenzita hučení už jen signalizuje urgenci, že je potřeba provést výměnu ložiska pračky! Co by buben měl a neměl mít? Určitě není vhodný buben s příliš velkými otvory pro průtok vodu, mohou prádlo znehodnotit.


Kvůli nim se totiž tvoří na prádle žmolky, může za to odstředivá síla při ždímání a následné vtláčení látky do otvorů v bubnu pračky. Naopak budou-li otvory spíše menší, pak bude. Velká zátěž asi ne, protože buben byl skoro prázdný, ale taky mě napadlo, že by chtěl promazat motor, protože buben trochu vrže nebo tam je nějaký skrat ale to asi ne protože pračka pere dobře ale takový dlouhý program s předpraním a ještě na by asi neutáhla a motor naštěstí ještě není spálený. Nova pracka ma zezadu takovy dva nebo tri srouby, ktery drzej buben , aby se pri preprave nehybal a neznicil osu.


Pred prvnim pranim se ty souby museji vysroubovat - nebude to ten problem? Druha moznost je, jestlionahodu ta pracka nestoji nakrivo - stejne jako lednicky to ma dole sroubovaci nozicky, aby se to dalo vyvazit do. Nevíte proč se neotáčí buben u pračky?


Noo tak je možné že ti tam někam zapadla třeba kostice z podprdy nebo nějakej zip, co já vím a při otáčkách to drhne. Dala bych jí ještě šanci, já teda mám chlapa, co by ji rozebral a dokonce i složil dohromady ale netuším, jestli by se případně vyplatilo investovat do opraváře. Začněme nejprve pohledem zájemce o bílou techniku. Buben má průměr centimetrů a “unese” až kilogramů prádla.


K jejímu ovládání slouží buď dotekový panel v horní části, nebo aplikace pro chytré. UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje.


Musím vyndat a odvézt celý buben a vyjde vás oprava na tisíce. Máte let starou pračku. Náhradní ložisko ještě jde sehnat, ale ostatní náhradní díly už ne.


Zvažte investici do nové pračky. Ještě nějakou chvíli (dní) s tím vydržíte, než se rozhodnete. Hlavně před každým praním protočte rukou buben , aby. Počet otáček za minutu udává, jak účinné dokáže pračka odstřeďovat.


Vyšší otáčky jsou pak vhodné hlavně pro majitele sušiček, protože čím je prádlo. Tak jsme koupili novou pračku, zase Whirpool a nemůžu si pomoct, mám dojem, že se hodně pohoršili. Pračka je ještě hlučnější než ta stará, při otáčení bubnu drhne , je tam uvolněné jakési těsnění, reznou jí dvířka,. Mezi takové patří například diamantový buben u modelů Samsung či voštinový buben u praček Miele. Mezi pračkami existují velké rozdíly a záleží jen na vašich financích a aktuální potřebě, kterou zvolíte.


Mnoha lidem postačí levný základní model s malou kapacitou, jiní si rádi připlatí za šetrnější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Každopádně děkuji za odpověď. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения