pátek 22. července 2016

Cetris basic cena

Všechny uvedené ceny jsou bez DPH s odběrem ve výrobním závodě CETRIS Hranice. Upresniť parametre Hrúbka (mm). Nápady nejen pro kutily. Desky se vyrábí lisováním směsi dřevěných třísek, cementu a hydratačních přísad. Desky jsou určeny jako víceúčelový konstrukční materiál tam, kde je požadována odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost.


Cetris basic cena

Cementotriesková doska s hladkým cementovo šedým povrchom. Charakteristika materiálu. Za řezání desek v podélném a příčném směru se účtuje příplatek v závislosti na tloušťce desky.


U šikmých řezů se cena stanoví dohodou. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky, jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Cementotřísková stavební deska CETRIS Basic s hladkým cementově šedým povrchem. Cena je uvedena za mnikoli za celou desku.


Cetris desky Basic - popis. Platba je možná pouze převodem. Dodací podmínky Při odběru min. Doprava je v režii dodavatele.


Uplatnění naleznou při stavbě podkroví, střech, ztraceného bednění, protipožárních aplikacích, opláštění výtahových šachet či budování příček, stěn či balkonů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. Kde a jak je možné desky zakoupit. Nejlevnější e-shop BAUSHOP. Zboží za akční ceny, slevy.


CETRIS BASIC – glotnaus pilkos spalvos paviršiaus cemento ir pjuvenų plokštės. Podrobnější technické údaje o frézovaných deskách jsou uvedeny v technických podmínkách výrobku. Minimální rozměr frézované desky je 3x 3mm. Cemento pjuvenų plokštė CETRIS Kaina eur be PVM Kaina eur su PVM už muž vnt.


Kalibrácia znižuje hrúbkovú toleranciu na ±mm. Lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm. Desky dodáváme řezané na zákazníkem požadovaný rozměr, se zaoblenou nebo sraženou hranou pod úhlem 45°, frézované od tl.


Vśe nové nepoužité, originál zabalené. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Po dohodě mohu dovést za rozumnou cenu.


Inzeráty cetris - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения