pondělí 11. července 2016

Prodám brokovnice bazar

Prodám brokovnice bazar

Cena je pevná, nesmlouvam. Polonábojnice jsou vyrobeny z mosazi EN CW614N. Mají upravený tvar a rozměry, aby lépe těsnily, Lépe se zalisovávaly střely a aby střely svévolně nevypadávaly a bylo je snažší nabíjet do zbr.


Prodám brokovnice bazar

Maximální délka zbraně 106cm ( brokovnice TOZ 34-ER se vejde). Jedna sada klíčů, ale dají se v případě potřeby přiděl. Inzeráty kategorie dlouhé zbraně, kulovnice, brokovnice s možností bezplatného přídávání inzerátů obsahující dlouhé zbraně, kulovnice, brokovnice návštěvníky. Stačí je nalepit na brokovnici a pak kdykoli sundat jsou na suchý zip.


Navíc je můžete dat i na taktické batohy které mají suchý zip. Celkový stav je vynikající. Zbraň je ve 1 stavu. Hlavně jsou zrcadlově čisté. Přední spoušť má napínáček.


Prodám brokovnice bazar

Broková hlaveň má plné zahrdlení. Ráže zbraně 8x- běžně dostupné střelivo,tak i přebíjení. Puška nemá vyrezlý kryt hlavně jak je běžné.


První majitel - doložím originál záruční list, roky staré, používané ale bez poškození. Prodám velmi hezkou pušku Gewehr 88. Funguje naprosto spolehlivě, nikdy nemělo závadu, přehrán nový. Zámky ANGLIA-ANSON DEELEY.


Prodám brokovnice bazar

Možnost zakoupení i bez zbrojního průkazu. Určena ke sběratelským účelům. Na případné dotazy rád odpovím na telefonu. Na zbrani je uchycena lišta pro dalších nábojů. Vhodná je pro westernovou střelbu, pro níž je konstruována především, vhodná však je k loveckým a obranným účelům.


Inzerce a bazar zbraní, munice a střeliva. Nabídněte své krátké, dlouhé i airsoftové střelecké vybavení a doplňky. Lefaux, pažba bez škrábanců, vyrobená před rokem 189 volně prodejná od 18ti let (kat D), pošta - dobírka 18-, prodám , na prodej, brokovnice r.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения