úterý 12. července 2016

Kovové ochranné rohy na zeď

Ochranné rohy a rohové lišty na zeď do interiéru. Plastové, dřevěné i kovové ochranné lišty na rohy zdí, široký výběr odstínů. Kvalitní rohová lišta na zeď. Plastové , dřevěné i kovové ochranné lišty na rohy zdí, široký výběr odstínů. Ochranny rohů stěn lze použít k ochraně rohů v budovách, a prostorách, kde.


Plastové ochranné lišty na rohy zdí, výběr z několika odstínů. Vyhledávání výrazu: ochranné rohy na zeď kovové. Vitrína 2-dvéřová KINGA š. Materiál: dubové dřevo-masiv dýhované s výběrem barvy moření, dvoudvéřová, prosklená, v dolní části jedna zásuvka, kovové úchytky, vyrobena v. Ochranný roh na zeď z nerezového materiálu je současně i designovým prvkem. Vyrábíme ochranné rohy kovové - nerezový materiál, broušený. Tyto ochranné prvky nabízíme v mnoha barevných variantách včetně variant s výstražnými pruhy.


Krycí rohy zabraňují mechanickému poškození podkladu. Rohy jsou vyrobeny z PVC materiálu, nerezu nebo hliníku. Nabízíme plastové rohové lišty vnitřní i vnější. Standartní délka je 1cm. U nerezových rohů délka 1a 1cm.


Na přání zákazníka jsme schopni dodat ochranné rohy i bez děr, které jsou vhodné k nalepení na zeď. Kovové schodové hrany doporučujeme použít spíše na ukončení podlahy např. Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.


Kovorožky - ochranné rohy na knihy, al. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Pásy jsou obzvláště vhodné pro stěny, vedle kterých stojí židle či stoly, koridory ve kterých se pohybují pojízdná lůžka a vozíky, do garáží, kde hrozí riziko odření dvěří nebo kufru automobilu o stěnu. Jejich hlavní funkcí je ochrana rohů, stěn a dveří před nárazy a opotřebením. Všechny ochranné prvky jsou dostupné v moderních designech.


Při využití SPM ochranných prvků povýšite vysoce funkční interiér na atraktivní a příjemné prostředí. Rohy sa nasunú na roh a zatlačia sa kliešťami. Rozmer 15x15mm, výška rohu je mm.


Pohodový nákup z pohodlí domova, doručení kamkoliv v rámci celé ČR. Pro truhláře a živnostníky máme připravené zajímavé slevy! Profil je vyroben z velmi odolného gumového materiálu, který neublíží, ale zároveň splní svůj účel.


Jansen Display Rám na plakáty Fireproof, ostré rohy , B- Prodloužená záruka na let. Clap rámy jsou vyrobené z eloxovaného hliníku, kovové zadní stěny a krycí fólie z. Vybrat si můžete ze barevných variant tak jak nálepku vidíte, nebo zrcadlově otočenou. Samolepka je vyrobena ze speciální světlostálé matné fólie určené k lepení na zeď , a bude na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения