pondělí 25. července 2016

Past na živé myši

Pasti na myši jsou nejpoužívanějším a nejjednodušším způsobem, jak se zbavit myší. Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku. V tomto článku se dozvíte, jak políčit pasti na myši a vymýtit je jednou provždy. Top past pro elektrické myši.


Past na živé myši drátěná na plastové podložce.

Past domečková na krysy a myši má vchody z obou stran. Uvnitř vchodu je překlápěcí polocha, ta se s myší, nebo s krysou překlopí, otevře otvor do pasti. Návnada by měla být voňavá, čerstvá atd.


Přejít na Živé pasti – Kupte si cenově dostupnou živou past. Na trhu existuje spousta „humánních“ pastí na myši , které myši polapí, aniž by je zabily. Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají.


Existují také čelisťové a lepicí pasti na myši , jejich používání je však v Česku zakázané. Dřevěná past s kovovým pedálem.

Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se dostat ven, pak je možné ji kdekoliv vypustit. Pokud máte někde nějakou místnost, kde jsou myši , máme tu pro vás návo jak se jich. Sklopec na myši kovový, dřevěné dno – sklopná past na myš.


Je určena pro odchyt živých myší. V tom okamžiku háky na obou koncích pasti zajistí sklopná dvířka v. Také jste už zoufalí z obyčejných pastí na myši ? Máme zde celkem šikovný trik, jak si s nimi hravě poradit. A to tak, že jim nachystáme primitivní past , kterou ještě pořádně neznají.


Pomocí této jednoduché pasti na myši se chlapíkovi podařilo usmrtit až myší za jedinou noc. Můžete si ji vyrobit i tak, že namísto válečku použijete. Naprosto bezpečná past na odchyt živé myši , bez dotyku. Tyto kompaktní pasti mohou být umístěny kdekoli, kde se očekává pohyb hlodavců za zdrojem potravy, ať už venku anebo uvnitř. Jednoduchá obsluha a maximální účinnost.


Velmi oblíbený produkt, s vynikajícími výsledky. Past má dva vstupy, dovnitř pasti umístíte návnadu. Do jedné pasti lze chytit až myší!


Naše myši dodáváme velkoobchodníkům se zvířaty, velkým zverimexům, chovatelům hadů a veškerých masožravých exotických plazů.

Dalšími zákazníky jsou zoologické zahrady a jiné. Zaklapávací pastička na odchyt živé myši. Kladení návnady i jakoukoliv jinou manipulaci s pastí doporučujeme provádět v rukavicích, aby nebyl z pasti cítit lidský pach. Past by se měla pravidelně kontrolovat, aby hlodavec dlouho netrpěl. Pastičky na myši koupit o objednat u OBI.


Tieto súbory cookie umožňujú poskytovanie rozšírenej funkčnosti a personalizácie, ako sú videá a živé rozhovory. Môžu byť nastavené nami alebo poskytovateľmi tretích strán, ktorých služby sme pridali na naše stránky. Ak nepovoľujete tieto súbory cookie, niektoré alebo všetky tieto funkcie nemusia fungovať správne.


Plastová past na potkany Rychlá smrt 16Kč. Mimořádně účinné lepidla a lepové desky na myši a krysy Gardencol a Effect Rodent jsou jedničkou v boji proti nevítaným hlodavcům v jakémkoli prostředí. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Deratizační lepidlo ( past ) na myši , krysy, mravenci, švábi a hmyz v domácnostech av komunální sféře. Obsahuje potravinové lákadlo na přilákání škůdců.


Tato výkonná past dokáže usmrtit až 1myší na jednu sadu baterií. Past je rozdělená na dvě odnímatelné části, je tedy možné ji pohodlně a bezpečně vyčistit (myš vyklopíte do koše) a znovu ji použít. Elektrická past na myši je určena pro použití ve vnitřních prostorách, na suchém a čistém místě.


Myši můžete zkusit vypudit elektronickými plašiči - to jsou ty skřínky na baterie nebo do sítě, které vyluzují pro hlodavce nepříjemné zvuky,“ vysvětluje Josef Duben, mluvčí Státní veterinární správy ČR. Ty mohu jen doporučit, díky nim myši na chalupě nemáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения