pondělí 4. července 2016

Kartonová krabice s víkem

Nabízíme kartonové obaly a krabice všech konstrukcí dle katalogu FEFCO nebo individuální řešení obalů na míru. Z mikrovlnné lepenky vám můžeme nabídnout například poštovní krabice nebo malé úložné a archivační krabice s víkem , atd. Třívrstvá vlnitá lepenka s vlnou B nebo C Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. Krabice a zásilkové obaly.


Kartonová krabice s víkem

Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Kartonová krabice s víkem , 1x 2x 1mm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod.


Kartonová krabice s víkem

Výhodou je praktické odnímatelné víko, díky kterému lze krabici jednoduše otevřít a zase uzavřít, aniž byste ji porušili. DOPRAVA: POUZE ČESKÁ POŠTA NEBO OSOBNÍ ODBĚR! Akrylová lepicí páska hnědá 48mmx66yardů Kč.


Lepicí páska tichý akryl 48mm x 66m, průhledná 2. Jejich rozměry, stejně jako pohodlné otevírání a uzavírání, vybízí k používání této krabice spíše jako úložné krabice s víkem. Seženete je na e-shopu KIKA. Při výběru se řiďte velikostí předmětů, které dovnitř budete vkládat. Na barevné a vizuálně zajímavé dárky doporučujeme dárkové krabice s průhledným víkem.


Moment překvapení naopak umocní dárková krabice s víkem nebo čtvercová minikrabička. Kutilům pomohou rovněž s organizací kreativních potřeb, klubíček vln nebo oblíbených časopisů. I do dětského pokojíčku pořiďte malou krabičku pro poklady vašich dětí. Nejčastěji se využívají pro skladování a archivaci, lze je ovšem využít i jinak.


Díky jejich pevnosti do nich můžete ukládat i těžší předměty. Tato optimalizace má v mnoha případech pozitivní vliv na snížení přepravních nákladů nebo na snížení ceny samotné krabice. U nás si zkrátka vyberete, ať už potřebujete papírové krabice na pizzu či zákusky, krabice na stěhování, klopové krabice , krabice na distribuci výrobků, spotřebičů a další.


Jak vzniká nová kartonová krabice nebo obal na míru? Ideálním řešením pro náročné požadavky na balení výrobů je lepenková krabice nebo kartonový obal vyrobený přesně na míru. Při návrhu lepenkového obalu bereme na zřetel Váš výrobek a jasné požadavky na jeho balení. Materiál a konstrukční řešení navrhujeme s ohledem na perfektní ochranu a zabezpečení. Víka nabízíme skládaná či lepená.


Jsou skladné a různě kombinovatelné. Minimální množství pro výrobu krabic od typu: 10ks. Máte-li zájem o krabice s víkem , zadejte prosím do poznámky k objednávce jejich rozměr. Naše firma se zabývá výrobou dárkových krabic různých tvarů i velikostí. Dárkové krabice s víkem.


Kartonová krabice s víkem

Zhotovit vám můžeme i dárkové krabice s víkem , které budou působit reprezentativně a zároveň ochrání výrobky před poškozením nebo vypadnutím. Klasický design s detaily jako např. Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения