pátek 1. července 2016

Komaprim 3v1

Komaprim 3v1

Komaprim 3vje syntetická barva s výborným antikorozním. REACH) a nařízení Komise (EU) č. BEZPEČNOSTNÍ LIST Varování Signální slovo Výstražný symbol 2. H4Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Pokyny pro bezpečné zacházení P1Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Nát ěr oceli – KOMAPRIM 3vse nanáší na suchý, odmašt ěný, o čišt ěný ocelový podkla zbavený rzi, p řípadných nep řilnavých zbytk ů starých nát ěrů a prachu.


Komaprim 3v1

P řed použitím KOMAPRIM 3vd ůkladn ě zamíchejte a na řeďte doporu čeným ředidlem. Dlouhodobý antikorozní účinek, vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, připraven k použití bez základové barvy, rychleschnoucí. Multifunkční nátěr na ocel, zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo, na konstrukce, vrata, střechy, sloupy. Prvky označovania ťažký benzín (ropný), ťažká frakcia, hydrogenačne odsírený Nebezpečné látky Štandardné vety o. Venkovní i vnitřní použití.


Hedvábný vzhled nátěru. Použití: efektivně spojuje bariérový a inhibiční antikorozní efekt. Vhodný na nátěry oceli a zoxidovaného pozinku v interiéru i exteriéru, např. Základní a vrchní antikorozní barva na kov.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Farba je určená ako pre vnútorné, tak aj vonkajšie použitie, a to na oceľ, zoxidovanú pozinkovanú oceľ alebo železo. Hodí sa na oceľové konštrukcie.


P1Uchovávajte mimo dosahu detí. URČENO K TÓNOVÁNÍ - cena bude navýšena o tónovací příplatek. Používá se jako multifunkční nátěr na ocel, na zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo, na ocelové konstrukce, vrata, střechy, s. Elegantní polomatný vzhle rychlé zasychání, kombinovaný antikorozní účinek, jednoduchá aplikace - připraven k použití bez základové barvy, široká paleta odstínů vzorkovnic. Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu.


Komaprim 3v1

Novinky e-mailem Doporučte nás Napište nám. Vážení zákazníci, po aktualizaci informací od MPO můžeme mít od dnešního dne tj. Vám tudíž k dispozici ve standardní otevírací době mimo státních svátků. Dobře odolává vlhkosti, výsledný film má sametový.


Barva je určená pro vnitřní i venkovní použití. Vernostné a objemové zľavy. Má elegantný polomatný vzhľa rýchlo schne, je jednoducho aplikovateľný a pripravený k použitiu bez podkladovej farby. Farba má dobrú priľnavosť na zoxidovanú oceľ, jednoducho sa aplikuje a môže sa použiť priamo na zhrdzavený povrch. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům.


Používa sa na zhrdzavené oceľové diely, zoxidované pozinkované ocele, ploty, strechy, odkvapy. Kč cena od 25Kč Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения