pátek 8. července 2016

Čalounění sedla

Cena Ukázka Doplnění hydromembrány (zabránění nasákavosti sedla vodou) - každé námi upravené sedlo má automaticky hydromembránu v základní ceně, nicméně ne každý úpravce tyto membrány používá a potom do sedel proniká voda je nutné je dlouho sušit. Veterán sedla , čalounění , doplňky, plechy sedel, brašny. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Máte poškozené sedlo, případně máte na delší cesty špatné posezení?


Sedla na motocykly čalouníme řadu let. Napište nám, zavolejte, případně nás navštivte.

Rádi s Vámi probereme možnosti, jak Vaše sedlo vylepšit. Máte zájem o čalounění sedla , ale jste zdaleka? Sedlo je možné poslat na naší adresu. Pro více informací nás kontaktujte.


Po 12ti letech jsme se přestěhovali z Milíčevse do obce Chyjice čp. Provozní doba zůstává stejná. Pokud potřebujete v jiný čas, lze se samozřejmě domluvit i po telefonu.


Kromě čalounění moderních vozidel a dopravních prostředků se zabýváme také opravami čalounění interiérů historických vozidel. U motorek jsou zejména sedla velmi speciální záležitostí.

Více najdete ve fotogalerii – motosedla. Pokud Vás zajímá cena – podívejte se do kategorie Ceník, kde najdete Ceník renovace a čalounění na motosedla. Očalounění sedla trvá průměrně 2-týdny. Vyrobíme taburety a matrace na míru.


Zajistíme nezávaznou návštěvu přímo u zákazníka. Děláme všechny typy sedel. Možnost úpravy sedla na komfortní design, snížení, zvýšení atd. Možnost instalace gelové nebo vyhřívané vložky (nelze vzájemně kombinovat).


Prodej hotových potahů pro vlastní instalaci (není nutné posílat sedlo) pro více než 2typů motocyklů. JAWA JAWA SPECIÁL JAWA 3OHV, robot Repasovaný originál plech, výplň plsť - potah hlazená hovězí kůže Zakoupit můžete zde. JAWA ČZ 17 2Zakoupit můžete zde. MOTOCYKLOVÁ SEDLA V MOTOCYKLOVÉM PRŮMYSLU na přání upravujeme tvary ať už se jedná jen o zvýšení, snížení nebo různé složitější zásahy tvarové vložky krom gelových výplní. Sedací části můžeme doplnit materiálem se zvýšenou přilnavostí.


Zakázkové čalounění sedadel. Stačí upřesnit představu, barvy. Na základě toho pošleme kalkulaci. Náročná velká sedla individuálně.


Lze také nabídnout již hotové potahy na sedla , které stačí pouze naspotovat.

K výměně čalounění na nábytku se obvykle odhodláme ve chvíli, kdy je potřeba rozvrzanou židli či osezené křeslo opravit celkově. V takovém případě platí, že čalounění se dělá až nakonec. Nejdříve tedy udělejte práce typu odstranění starého laku a přelakování nebo lepení a případné další truhlářské.


Naše služby zahrnují čalounění nábytku, jako jsou sedací soupravy, křesla, postele, lavice a tak dále. Provádíme profesionální čalounické práce nejvyšší možné kvality. Kromě toho provádíme také čalounění sedel motorek a autosedadel neboli autočalounictví.


Pracujeme s různými čalounickými materiály a. Naše firma je na trhu od r. Když je molitan špatný, je možné ho opravit nebo vyměnit za nový. Dále provádíme čalounění sedacích souprav a veškerého novodobého i starožitného nábytku. Vyrábíme a upravujeme motosedla dle příní a potřeb zákazníka na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения