pátek 8. července 2016

Dřevěná bedna bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Drevena bedna bazar. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Vojenská bedna bazar. Z jedné strany je bedna tvořena sklápěcím nájezdem, díky kterému je možné zboží snadno nakládat např. Spodní část je konstruována podobným způsobem, jako palety, takže se s celou bednou snadno manipuluje pomocí paletového. Stroje - Bedna za bazar.


Prodám přebytek ruského střeliva 7. Dom a záhrada - Drevena bedna bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nově natřená, téměř nová kolečka, bedna (x cm) je vyjímatelná. Cena je možná i dohodou.


Vyberajte z inzerátov. Umístěte do ní bylinky, doplňky v předsíni. Povrchová úprava - přírodní. Materiál - masiv (borovice, smrk). Bedna obsahuje dřevěnou slámuUváděné rozměry jsou vnitřníUvnitř jsou příčky a dvě drážky, aby byla bedna použitelná pro obě velikosti lahví tj.


Možno gravírování firemního loga. Box je vyroben ze speciálního dřeva (tlouštka materiálu mm). Dřevěná bedna Lýdie na lahví vína. Elektro - Repro bedna bazar.


Jinak má původní papírová nezničená záda, dřevěná bedna je také OK, žádné hluboké vrypy, rozklížení, nebo praskliny. Vnitřek se zdá kompletní, elektronky vypadají že jsou tam všechny. Auto - Bedna drevena bazar. Zadejte prosím e-mailovou adresu, kterou jste zaregistrovali.


Poté vám zašleme nové heslo. Prosím o určení a ohodnocení bedny, k čemu původně sloužila a jakou má asi cenu. Našla jsem ji u babičky na půdě a myslím že původně byla určitě vojenská. Hudba - Aktivna bedna bazár. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения