úterý 5. července 2016

Drátěný koš na odpadky

Drátěný koš na odpadky stříbrné barvy. Rozměry koše jsou 2x 2cm. Tento praktický a jednoduchý koš využijete nejen v kanceláři. Odpadkové koše pro hygienickou domácnost.


Dobrý odpadkový koš vám udělá mnohem větší službu, než je na první pohled znát.

Nejen, že ukryje velké procento nepořádku, ale udrží uvnitř i bakterie, které se rády šíří do okolí. Námi nabízené vestavné odpadkové koše dodáváme s jednou, dvěma, třemi a dokonce až čtyřmi nádobami. Je vyrobený z kvalitního materiálu a snadno se udržuje.


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Drôtený kôš na odpadky kruhového tvaru vhodný do kancelárie, či pracovne.


Ideálny pre kombináciu s ostatnými produktami drôteného programu. Lze připevnit na stěnu nebo postavit volně na podlahu.

Vhodné k použití s jednorázovými sáčky na odpadky. Bezdotykové odpadkové koše vám zajistí maximální pohodlí. Volit můžete mezi klasickými nášlapnými koši a moderními koši, které se otevírají automaticky díky infračervenému čidlu.


Ušetřete vaše ruce od kontaktu s bakteriemi. Pořiďte si bezdotykový odpadkový koš , na který již nebudete muset sáhnout. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zinkový koš na odpadky Ø37xcm. Každý domov si zaslouží dávku vitamínů, které mu vrátí život do zdí. Společnost House Doctor navrhuje designové kousky, které zaručeně vyléčí váš domov ze stereotypu. A proto u nás seženete plastové, drátěné nebo kovové odpadkové koše, a to nejen na smíšený odpad. Pořídit můžete i některý ze široké nabídky košů na tříděný odpad – na sklo, papír i plast.


Samozřejmostí jsou i kompatibilní sáčky a pytle na odpad. Koš na odpadky , materiál - vrbové proutí. Hygienický koš na odpad závěsný, možnost použití jednorázových sáčků na odpadky.


Kompaktní a praktické - šetří místo.

Možnost připevnit na stěnu. Koupelnové koše na odpadky. Veškeré informace o produktu. Emako tento problém vyřeší. Nerezový koš na odpadky - mini. Drateny kos na odpadky.


Nalezeno: 6produkt ů. Informace o produktu Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem v retro stylu. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kulatý koš na odpadky Simplehman, který se otevírá pomocí ocelového pedálu. Elegantní odpadkový koš z kovového pletiva.


Doprava od Kč bez DPH Platba zdarma. Platit můžete hotově při převzetí, kartou online nebo přes PayPal, PayU, Twisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения