pátek 11. prosince 2015

Bezkontaktní myčka praha 9

To je již brzy otevřená myčka CW Tech Praha Hloubětín. Nejen pro auta, ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další. Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Pražském Hloubětíně, na křižovatce ulic Průmyslová a Poděbradská. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto.


Bezkontaktní myčka praha 9

Je Vám tak nablízku ať už jedete na víkend z Prahy, každodenně do práce, či jen tak za zábavou. Myčka využívá technologii CW Tech obohacenou o systém reverzní osmózy. Automyčky Praha Automyčky Praha nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni.


S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Využijte našich služeb ještě dnes. Tímto dávám společnost BKF Myčky s. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět.


Bezkontaktní myčka praha 9

To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Již více než let se zabýváme mytím osobních automobilů a dodávek (i větších rozměrů - až do výšky max 40m). Můžeme Vám nabídnout profesionální služby a dlouholeté zkušenosti v oblasti mytí automobilů. Pokud navštívíte automyčky Praha bezkontaktní mytí, jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy.


Provádíme svoz komunálního, bio, gastro a nebezpečných odpadů, třídění a recyklaci odpadu a elektroodpadu, zimní a letní údržbu komunikací, údržbu zeleně a dopravní značení. Nevíte jaký dárek koupit Vaší blízké osobě? Konvenční kartáčové mytí nahrazuje v plné míře a je navíc mnohem více šetrnější k laku.


Přijeďte vyzkoušet novou bezkontaktní samoobslužnou myčku s nejmodernější technologií. Naleznete nás na okraji Moravské Třebové, naproti prodejně Lidl. Hlavní mycí program je postaven na práškové technologii a pro ohřev mycí vody byl využitý plyn. Bezkontaktní samoobslužná myčka zahrnuje tři krytá stání a jedno otevřené pro dodávky.


Součástí mycích programů je reverzní osmóza, která vytváří demineralizovanou vodu, díky které nezůstávají po posledním oplachu. Záruční i pozaruční servis prováděn moderním vybavením, novou technikou a odborně proškoleným personálem. Car Wash in Praha , Hlavní město Praha. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. By continuing to use our site, you accept t. MYČKA MYNOS PRAHA - CENÍK MYČKA MYNOS - PROGRAMY.


Bezkontaktní myčka praha 9

Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Automyčka Mynos se nachází v areálu Mynos, za autosalonem Renault v Praze - Ďáblicích. Moovit helps you to find the best routes to Praha –Vysočany using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, Light Rail, Subway or Train in Praha 9. Inwash ruční mytí vozů - Letiště Václava Havl. WASH INN Poděbradská bezkontaktní myčka.


Mladoboleslavská Praha - Vinoř. Gocarwash - ruční mytí aut Praha Z. Jezdím do Globusu, základní mytí s mycí kartou 52 s mytím podvozku (v zimě) 720. Myju cca jednou měsíčně. Neznám nikoho, kdo by měl z myčky poškrábaný lak, když parkuju na sídlišti venku, vážně není myčka to, co by mi ničilo lak. Potřebujete kalibrované teploměry?


Bezkontaktní myčka praha 9

V naší nabídce nalezne mnoho typů teploměrů s kalibrací a kalibračním listem. Pohodlně si vyhledejte všechny naše pobočky a bankomaty. Bankomat na pobočce slouží pro výběry i vklady hotovosti.


MHD - zastávka tramvaje 1 metro B Vysočanská, místně Jandova - nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения