pondělí 21. prosince 2015

Cetris deska vlastnosti

Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky, jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Cementotřísková deska tl. Nápady nejen pro kutily. Vzhledem k třídě reakce na oheň A2-sda vysoké odolnosti vůči ohni se příznivě cementotřísková deska CETRIS.


Přehled dodávaných barevných odstínů včetně rozdělení do cenových skupin (odstín A - standardní typ, odstín B - nestandardní typ) najdete zde. Záhonový obrubník CETRIS HOBBY je vyroben přímo na míru. Takže velmi snadno vymezíte tvar zahradních záhonů a chodníků.


Obrubník lze osadit do betonového lože. Kde a jak je možné desky zakoupit. Tyto vlastnosti je předurčují k velmi širokému použití nejen v oblasti dřevostaveb.


Desky se vyrábí lisováním směsi dřevěných třísek, cementu a hydratačních přísad. Desky jsou určeny jako víceúčelový konstrukční materiál tam, kde je požadována odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost. Po dohodě lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm. Sú ľahšie ako tradičné cementovláknité dosky, ich pevnosť a odolnosť proti povetrnostným vplyvom, mrazu a pliesňam ich radí pred štepkocementové alebo sádrokartonové dosky. V obou případech byla konstrukce navíc vystavena mechanickému svislému zatížení, na neohřívané straně (vnitřní opláštění sádrovláknitá deska Fermacell tloušťky 1mm) byly.


Současný výrobní sortiment zahrnuje na dvě desítky různých variant cementotřískových desek, které se liší pouze různým opracováním, strukturou či povrchovou úpravou. Deska je opatřena základním nátěrem a finální barvou v barevných odstínech dle vzorkovnice RAL, NCS. Tento nový produkt je určen zejména pro dekorativní použití v. Cena je uvedena za mnikoli za celou desku. Dodací podmínky Při odběru min. Platba je možná pouze převodem.


Doprava je v režii dodavatele. Svojí odolností proti vodě a vlkosti a současnou nehořlavostí je cementořísková deska jediným výrobkem na trhu, spojujícím tyto vlastnosti. Složení cementotřískové desky CETRIS. Požární vlastnosti dle evropských norem. Zvyšování trvanlivosti cementotřískových desek pomocí povrchových úprav.


Cetris desky Basic - popis. Touto úpravou je mimo stávajících vysokých mechanických parametrů dosaženo i zlepšení akustických. Jedním z největších evropských výrobců podlah tohoto typu je italská firma Nesite, jejíž hlavním artiklem. Jako základní podnátěr je použita vodou ředitelná disperzní hmota HC-pro vytvoření adhezní vrstvy mezi cementotřískovou deskou a finální povrchovou úpravou. Samotná deska CETRIS BASIC nemá definovaný jednotný barevný vzhled.


Barevná nejednotnost je dána zejména použitým pojivem – portlandským cementem. V ploše cementotřískových desek CETRIS se může vlivem výrobního procesu barevný odstín i struktura povrchu lišit. Mohou tak vznikat tmavší a světlejší nestejnorodá. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения