úterý 22. prosince 2015

Popraskané paty do krve

Suché a popraskané paty do krve ? Bakterie a kvasinky v nich totiž nacházejí ideální prostředí na život. Působí zánětlivě, čímž vyvolávají větší bolest a brání hojení prasklinek. Odborníci zjistí, jaký je váš stav, nasadí léčbu a zbaví vás i případných infekcí.

Podpůrnou léčbou mohou být jednak běžně dostupné krémy na popraskané paty , jednak přírodní prostředky. Popraskané rty, to může být plíseň rtů! Suchú a popraskanú kožu na chodidlách má podľa jednej štúdie až percent dospelých ľudí, avšak tento problém sa nevyhýba ani deťom. Ak to predsa len chcete úplne bez chémie, máme pre vás niekoľko typov a trikov, ako si popraskané chodidlá jednoducho ošetriť s tým, čo máte doma: Šťava z citrónu Obsahuje slabú kyselinu, ktorá zmäkčí suchú a mŕtvu kožu a zabezpečí jej ľahké odstránenie. Ztvrdlá kůže je víceméně bezbolestná záležitost.


To ale jen do té doby, než začne praskat. Navíc do prasklin se pak postupně dostávají nečistoty, které se časem zanítí a popraskané paty pak bolí o to víc,“ říká Květa Gazdíková.

Po styroch – piatich dnoch budu praskliny uzavrete. Prevenciou je pravidelne pouzivanie kvalitnych pripravkov, urcenych NA NOHY! Já už leta použivam prášek do pečiva,dám do horé vody do lavoru chvilku počkám a pak skoušim zda mohu ponořit nohy a kdiž to de tak mačím a přilevám vodu co nejdelé. Jestliže jsou vaše nohy extrémně vysušené a paty popraskané až do krve , vyhledejte raději lékařskou pomoc. Po zahojení postupujte podle výše popsaných pravidel.


Doporučujeme také jednou měsíčně zajít na profesionální pedikúru. Vykročte na jaře s krásnými chodidly! Dokážou nám i velmi znepříjemnit život. Zvláště během léta, kdy mají tendenci praskat až do krve.


Opakujte po několik dnů po sobě do úplného vyléčení. Chci mít krásná chodidla. Banánovo-avokádová maska. Vidličkou rozmačkejte jeden zralý banán společně s půlkou avokáda a aplikujte podobně jako u receptu č. Ta pata je popraskaná až do krve. Avokádo obsahuje velké množství esenciálních tuků a vitamínů a pomůže popraskané paty vyléčit, hydratovat a uchovat je hebké.


Takto zřízené paty jsem snad ještě ani neviděla.

Namočit do teplé vody s trochou jedlé sody a nějakým sprchovým gelem, nebo tekutým mýdlem a pak bych viděla, jak to vypadá a podle toho postupovala dál. Domácích meto které ošetřují a léčí prasklé paty je více. Kromě krve mají šlachy i málo nervových zakončení, což je také důvo proč si člověk šlachy uvědomuje většinou až v okamžiku, kdy si je nějak poraní. K ochraně šlach slouží šlachové pochvy, které jsou v místech, kde se šlachy stýkají s jinými strukturami těla. Ak to budete dodržiavať môžete tak zabrániť hlbším prasklinám, ktoré následne môžu spôsobiť okrem bolesti aj krvácanie.


Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na popraskané paty trpí můj taťka, hlavně v zimě, v létě je má jako miminko Radím napař si nožičky v teplé vodě, obrousit pemzou a pak natřít vazelínou a ponožky, a takhle několik dní, dokud se to nezlepší. Pokud ale trpíte popraskanými rty celoročně bez ohledu na okolní vlivy, problém je bude zřejmě někde jinde. Hebkost rtů ale není dána genetickými predispozicemi. Kromě vnějších podmínek jí tedy ovlivňuje stav vašeho těla.


Možná jste si říkali, že vám holt nebylo dáno do vínku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения