středa 16. prosince 2015

Velké stany

Rodinné stany nabízejí větší prostor a jsou určeny pro tři a více osob. Ty největší mají kapacitu až osob. Oddělené ložnice jsou velmi praktické a možnost vzpřímeně se postavit v předsíňce také není k zahození. Levnější varianty nabídnou dostupnější laminátové pruty, duralové jsou ale lehčí a odolnější.


Jsme brněnskou výrobní firmou, která vyrábí a dodává stany a haly přesně podle přání zákazníka.

Hlavní činnost naší firmy spočívá ve výrobě, prodeji a pronájmu velkoprostorových stanů, lehkých montovaných hal a membránových zastřešení. Sport Také si neumíte dovolenou představit jinak než pod stanem v přírodě? Naše kvalitní a levné stany vás ochrání před nepřízní počasí.


Máme pro vás neustále připraveny stany všech velikostí (malé i velké stany ) zahradní párty stany , snadno rozložitelné nůžkové stany , pro dovolenou rodinné stany a pro ty nejmenší dětské stany. Stany Skladem více než 4stanů Cole­man , Husky , Hannah , Pinguin a dalších značek. Naši experti vám pomohou vybrat ten nejlepší, dle vašich požadavků.


Nabízíme velkostany, party stany , přístřešky a haly v několika typových řadách a různých velikostech včetně široké palety příslušenství. Stany svatební, průmyslové, párty stany , si můžete i pronajmout.

Dále v naší nabídce najdete na zakázku vyráběné membránové střechy, přístřešky, pergoly, stínící. Vyberajte si Stany podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vybírejte si Stany podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Stany jsou nepostradatelným vybavením pro ničím nerušené přenocování v přírodě. Děti také v letních měsících milují přespávání ve stanu na zahradě. Stan snadno rozložíte a jejich hmotnost je dost nízká na to, aby vás neobtěžovala na výletě. Svým klientům nabízíme párty stany různého provedení vždy tak, aby byli maximálně spokojeni a aby párty stan vyhovoval jejich požadavkům a nárokům.


Veškeré naše párty stany jsou vyrobeny z kvalitních a pevných materiálů, což zvyšuje jejich praktičnost a použitelnost v povětrnostně náročnějších podmínkách. Naše stany od značky Quechua vás uchvátí. Všechny modely jsou testovány jak v laboratorních, tak v reálných podmínkách. Nejdříve zhotovíme prototyp, který se testuje ve větrném tunelu, kde ho necháme poprat se s náporem větru o různé intenzitě. Poté se stan přemístí do obrovské sprchy, kde na něj po dobu několika.


Plánujete-li pro Vaši činnost nákup této techniky nebo si přejete nahradit nekvalitní party stany dříve zakoupené, máte nyní výjimečnou příležitost pořídit si naše výrobky za ceny, za které nabízí konkurence chatrné stany asijské výroby s nulovou nebo nízkou odolností. Pro opravdu velké akce máme opravdu velké stany. Je vám metrová šířka modulu málo?


Umíme postavit stany se šířkou až metrů – to jsou dvě délky volejbalového hřiště. Délku lze natahovat prakticky do nekonečna.

My máme velký stan, je na vás, abyste měli dostatečně velký pozemek. Stany lze postavit bez vnitřního stanu (volně stojící tropiko), mají vchody ve tvaru které usnadňují vstup a výstup ze stanu, také poskytují maximální prostor uvnitř stanu a mají velké předsíně. Snadné odvětrávání a pří.


Na trhu je mnoho dostupných rozměrů party stanů, uvádí se půdorysné rozměry podlahy. Stany se dají i popojit ke zvětšení zastřešeného prostoru. Praktické jsou odnímatelné boční stěny pro variabilitu řešení. Výprodej velkých rodinných stanů na Hellors.


Velké rodinné stany pro - osob. Posezónní výprodej rodinného stanu pro osob. Prostorné rodinné stany.


V konstrukci stanu se většinou setkáváme s kupolovitými stany nebo stany tunelovými. Vojenské stany je poznat na první pohled. Jsou rozměrné a pokrývají plochu několika desítek m 2. Pro větší bytelnost bývají tyto stany vybavovány ocelovými tyčkami.


Pre svoju vyššiu hmotnosť a väčší objem sú vhodné pre autokemping, kde nemusíte riešiť každý gram a miesto. V produktové řadě RODINNÉ se nachází prostorné stany. Vnitřek stanů tak nabízí dostatek místa pro umístění odepínatelné ložnice, uložení všech nezbytností a ve velké většině i pro volný, vzpřímený pohyb.


Zesílená konstrukce a kvalitní použité materiály zaručují dostatečný komfort a stabilně dobrou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения