středa 9. prosince 2015

Recept na pravé kremrole

Mám radost, že jsem získala dobrý recept - těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje. Autor(ka) receptu zasluhuje velkou ! Tak konečně jsem objevila recept na pravé kremrole. Toto je můj třetí vyzkoušený recept a musím říct,že je to ten pravý,moc a moc děkuji,, Odpovědět.


Upečené kremrole necháme vychladnout a vyndáme trubičky. Studené kremrole plníme sněhem z bílků ušlehaných v horké lázni za přidávání cukru. Recept na těsto má dvě části. Hera – máslová se spojí v hladkou hmotu a dá se do lednice 4g hl. Pocukrovaná kremrole svou jemností a sladkou chutí umlčí leckterého labužníka.


Obzvlášť pokud místo kupovaných kremrolí nabídneme ty domácí. Ty jsou totiž nejlepší. Ty nejlepší kremrole v Praze jsme ochutnali v rodinné restauraci Story. Když jsme si řekli o recept , zjistili jsme, že jsou z domácího listového těsta, a tak vám předkládáme o něco jednodušší, ale taky skvělou alternativu.


Ohodnoťte recept : Lahodné kremrole. Pravé lístkové těsto na kremrole příprava receptu: Z 2g mouky, žloutků, vody, octa a špetky soli vypracujeme I. Je nutné prodělávat ho důkladně, až se. Každý proužek těsta natočíme na trubičku tak, aby pomašlovaná část zůstala nahoře.


Pečeme v předehřáté troubě dozlatova (15–minut). Každý naviňte spirálovitě na kovovou trubičku na kremrole , aby se okraje šroubovice mírně překrývaly. Děvčata, vyzkoušejte kremrole z domácího těsta: dkg hladké mouky máslo smetanu ke šlehání Ty přísady prodělat do vypracování těsta,udělat si váleček,zabalit do igelitu a dát přes noc do lednice,druhý den děláme kremrole ,z této dávky máte 32- kremrolí,možná že už to znáte a tak se omlouvám za recept.


Kremrole pokládáme na plech vyložený pečicím papírem. Trubičky potřete olejem a namotejte na ně proužky těsta potřenou stranou nahoru tak, aby se těsto překrývalo. Takto připravené trubičky položte na připravený plech, dejte do rozehřáté trouby a pečte minut dozlatova. Hotové nechte prochladnout, upečené těsto opatrně stáhněte z trubiček a nechte zcela vychladnout.


Ty potřeme vejcem a dáme péct na pečící papír. Domácí kremrole pečeme dorůžova na 1- 1°C. Kdo chce, může navrch ještě posypat hrubým cukrem krystalem.


Po upečení vždy lehce klepneme s trubičkou a kremrole z nich pěkně sjedou. Necháme je vychladnout a teprve potom plníme. Tento recept mám už let od tety mého manžela. Vždycky, když ho dělám, ráda si na ní zavzpomínám.


Už jsem jedla různé varianty kremrolí, které byly z jednodušších receptů, ale k tomuhle jsem se vždy vrátila. Na těsto na kremrole si připravíme: 2g hladké mouky, žloutky, g čerstvého droždí, vanilkový cukr, lžic mléka a 1g másla. Na náplň budeme potřebovat: 2g mascarpone, 2ml smetany ke šlehání () a lžíce cukru moučka. Těsto si rozdělíme na díly, zabalíme do sáčku a dáme na hodiny do chladu. Trubičky potřeme máslem, dělám to tak, že kousek másla promnu v rukou a pak v rukách poválím každou trubičku.


Opravdu se jen rozplývají na jazyku. Listové se mi vzhledem k náplni zdají moc tvrdé. Jednotlivé proužky natáčejte na cukrářské trubičky tak, aby vejcem potřená strana zůstala na povrchu. Začněte vždy stáčet od nejširší strany trubičky směrem k nejužší. Konec pečlivě přimáčkněte, aby netvořil zbytečně vystouplý kousek, což by po upečení nevypadalo pěkně.


Natočím je na kovové trubičky, které jsem si předtím potřela rozpuštěným máslem. Když kremrole vychladnou, opatrně z nich vyndám trubičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения