pondělí 14. prosince 2015

Kamionova doprava frigo

K dispozícii máme návesov ktoré sú vybavené agregátmi Carrier, samozrejmosťou je paletový kôš s paletami na výmenu, počtom paletových miest a nosnosťou 2tony. Jeden náves je typu „Doppelstock“ a deliacou stenou „Trennwand“. Rýchla a bezpečná doprava. Je to značka, kde môžete napísať kľúčový bod vášho nápadu.


It is a long established fact that a reader will be distracted. Radi pre Vás zabezpečíme vnútroštátnu kamiónovú dopravu aj medzinárodnú kamiónovú dopravu (mkd doprava ). Celokamiónovú prepravu buď voľne ložného tovaru alebo na paletách, big bagoch, a to rôznymi druhmi vozidiel, ako napríklad:- plachtovými návesmi dĺžky 16metra, šírky 48m, výšky 75m s. Zabezpečujeme aj preprava ADR tovaru – preprava nebezpečného. Spedice a autodoprava, Brno, Uherské Hradiště. Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava celovozových a kusových zásilek, expresní přepravy, Just in Time přepravy, ADR přepravy, sběrná služba. Vlastníme plachtové návěsy, plata, podvalník a frigo.


Přepravy realizujeme zásadně vlastními vozy, čímž zaručujeme profesionalitu a kvalitu přepravy. Nový systém logistiky, který se snadno a rychle přizpůsobí požadavkům obou stran a najde řešení na míru. Naše vozidla nejsou starší. Odborníci na Severní Evropu a pobaltské země.


Poskytujeme expresnú prepravu zásielok na vozidlách do tony, ton a ton a kamiónovú dopravu do ton. ADR nákladu hmotnosti do ton s vykládkou do hodín, ktorý expresne dopravujeme v rámci celej Európy. Doprava chladírenskými a mrazicími vozy. There are trailers at your disposal equipped with Carrier generators, as well as a palette cage with replacement palettes, the number of palette space being and the load 22. One of the semi-trailers is a Doppelstock semi-trailer with Trennwand partition wall.


Další informace o našich službách v oblasti letecké, lodní a kamionové dopravě, realizační tým, profesionální řidiči, technické zázemí a další služby. Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava Oldřich Transport. Náš vozový park určený na nákladnú kamiónovú prepravu, vrátane medzinárodnej dopravy, tvoria plachtové valníkové návesy, špeciálne prívesy a plošiny na prepravu kontajnerov.


Kamionova doprava frigo

HJ Frigo -Sped-Trans s. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba RTR - TRANSPORT A LOGISTIKA, s. PST CLC, BDF TRANS SERVIS s. Chlazení do -stupňů. Specializací naší firmy je rychlá přeprava v jihovýchodní Evropě s důrazem na Rakousko, Maďarsko, Polsko, Slovensko a Česko. Našim cieľom je bezchybné zabezpečenie prepravy tovarov, ktoré vyžadujú striktnú kontrolu teploty.


FOFR (on line objednání přepravy) (expresní rozvoz kusové a balíkové zásilky z domu do domu do hodin) e-mail:. Pre viac informácií neváhajte navštíviť náš web. Postupem času jsme se rozrostli a nyní vám můžem nabídnout rychlou a bezpečnou přepravu po celé EU. Vozový park firmy Autodoprava Zavřel - doprava - kamionova.


Ty tvoří podstatnou část základních fondů dopravních podniků, jejichž hlavní činností je osobní a nákladní doprava. Vítame vás na stránke spoločnosti Machunka DR s. JPM - Nákladní automobilová doprava Petra Macurová,. Společnost VALATRANS a. Kamionová doprava ve Zlíně a okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения