středa 30. prosince 2015

Napínací prostěradla 180x200

Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Většina lidí zná klasická prostěradla , která se používají na pružinové a pěnové.


Napínací prostěradla 180x2cm. Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu.


Jak a podle čeho vybírat prostěradla , přikrývky a polštáře? Nákupem postele to zdaleka nekončí. Má-li být vaše spací oáza kompletní, budete nutně potřebovat také prostěradlo, přikrývku, polštář a krásné povlečení.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Kvalitní české froté prostěradlo na dvoulůžko 180x2cm. Prostěradla ) Hodnocení produktu: 1 ().


Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Froté prostěradla jsou ideální pro zimní období díky své příjemné hřejivosti. Vyrábí se splétáním bavlněného a umělého vlákna, takže je nadýchané a měkké na dotek. Chcete koupit kvalitní froté prostěradlo opravdu levně? Jedná se o úžasně hřejivé a hebké prostěradlo s krátkým.


Jersey prostěradla tak splňují všechny parametry pro pohodlný spánek. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jsou krásně měkká a příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují. Ulehněte na napínací jersey prostěradla z prvotřídní 1 bavlny o vysoké gramáži.


Jsou příjemná na dotek, prodyšná, vhodná pro alergiky, jednoduchá na údržbu, dlouho vydrží, nemačkají se. Nabízíme napínací prostěradla ve třech materiálových provedeních - jersey, froté a bavlněný satén. Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Vybírejte si napínací bavlněná prostěradla s gumou v nádherných barvách ladících k Vašemu povlečení. Bavlněný satén působí luxusním dojmem.


Je příjemný na dotek a nestudí. Pár rad závěrem k výběru povlečení. Do zvláštní kategorie jsme vybrali povlečení pro muže, ať už drsné mladíky nebo zralé pány. Polyesterové mikrovlákno. Stačí zatrhnout materiál, který požadujete, a zobrazí se Vám jen povlečení z odpovídajícího.


Bavlna je prodyšná, lehká a 1 přírodní, takže je povlečení vhodné i pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Důležitý je materiál, z kterého je prostěradlo vyrobeno, protože každému z nás vyhovuje něco jiného. V našem e-shopu naleznete prostěradla klasická - plachty bez gumy, dále pak napínací s gumou, mezi která patří jersey prostěradla , froté prostěradla a mikroplyšová prostěradla. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Rozměr propínacích prostěradel bývá.


Nabízena jsou v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete to pravé ke každému povlečení. Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti froté prostěradla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения