čtvrtek 31. prosince 2015

Cukrářské pomucky

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení Vlády ČR jsme museli dočasně omezit některá výdejní místa pro osobní odběry zásilek. Provoz eshopu je bez omezení, výdejní místa pro osobní odběry jsou aktuálně. Základními pomůckami při potahování dortů jsou žehlička na marcipán a váleček s nepřilnavým povrchem. Tyto dvě cukrářské pomůcky zaručí, že potah na dortu bude krásně rovný a sametově hebký. Nabízíme Vám cukrářské potřeby a pomůcky.


Využijte zdobičky, cukrářské košíčky nebo zdobící váleček na marcipán. Objevte cukrářské pomůcky na decoDoma. Pečenie je aj naše hobby. Vyberte si cukrářské pomůcky a vybavení podle vašich potřeb. Máme kompletní sortiment pro pečení i zdobení.


Vše od předních výrobců v prvotřídní kvalitě za přijatelné ceny. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Jsme tu pro všechny domácí, či profesionální pekaře - cukráře. U nás naleznete kvalitní cukrářské pomůcky pro pečení dortů, ale i dalších (nejen sladkých) moučníků. Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí, pomůcek pro dekorace a stolování.


Cukrářské pomucky

Najdete u nás modelovací pomůcky, trubičky,. Práce cukráře je krásná a sladká, nabízíme cukrářské potřeby nejen pro Brno. Připravili jsme pro Vás široký sortiment, máme potřeby pro cukráře: vykrajovátka, dortové formy a stojany, pomůcky ke zdobení, patchwork, šablony, silikonové formy, potravinářské barvy, suroviny, suroviny na pečení, polevy a mnoho. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Cukrářské potřeby OzdobDort.


E-shop a kamenná prodejna v Praze OzdobDort. At už s pečením teprve začínáte nebo jste cukrář profesionál, u nás najdete veškeré cukrářské potřeby přehledně a na jednom místě. Sladké potřeby nabízejí tradiční i moderní potřeby pro domácí pekaře a cukráře. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.


Jsou zde zastoupeny jak základní pomůcky, jako například cukrářské sáčky , špičky , karty nebo papír na pečení , tak je zde zastoupeno speciální nářadí určené pro tyto profese. V našem sortimentu dále najdete potravinářské barvy, vykrajovátka, vypichovače, tvořítka na hmoty a marcipán, jedlé krajky, silikonové formy, pomůcky pro práci s čokoládou, modelování květin, zdobící špičky a sáčky, potahovací hmoty, cukrářské posypy a zdobení. V sortimentu máme další postavičky a motivy z marcipánu, cukrářské zdobení a jiné nabízene zboží , které vám rádi přijedeme ukázat osobně! Neváhejte nás kontaktovat na tel. Vše na dorty - nejširší nabídka pomůcek, zdobení a hmot na pečení.


Vyřizujeme všechny objednávky včetně osobních odběrů bez omezení (osobní odběry plaťte prosím převodem nebo on-line). Nově možnost rozvozu objednávek po Pardubicích. Kvalitní zboží a ukázky cukrářské výroby. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies.


Prodej cukrářských potřeb. Internetový obchod zaměřený na cukrářské a pekařské potřeby. Wilton Separační plato kruh 33cm.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения