pondělí 7. prosince 2015

Policové systémy na stěnu

NÁSTĚNNÉ REGÁLY, REGÁLY NA STĚNU , REGÁLY NA ZEĎ, ZÁVĚSNÉ REGÁLY Kovové regály a regálové systémy , regálové systémy do skladu. Policové systémy HANÁK jsou velmi oblíbené pro svůj klasický a. Predám policový systém pre montáž na stenu – kusy hliníkových profilov dĺžky 250cm s dierami, kusov políc z nelakovanej čiernej MDF rozmer x 6cm,. Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Nabízíme policové a regálové systémy pro domácnosti, dílnu i garáž. Na e-shopu najdete také policové systémy na stěnu nebo závěsné systémy. Vyberte si policové konzoly z nejrůznějších barev a materiálů.


Skladem máme také závěsné lišty a ramena pro snadné vytváření polic. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


V naší nabídce najdete mnoho poliček na stěnu ve všech rozměrech, v mnoha barvách a zajímavých tvarech. Náš široký sortiment nástěnných polic obsahuje jednoduché poličky, uzavřené police na stěnu ale i celé policové systémy do každého pokoje. Pokud hledáte police na knihy do studentského pokoje, u nás není. Regály a regálové systémy v e-shopu HORNBACH.


Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy , pak jste u HORNBACHu na správné adrese. V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru. Díky tomuto držáku, který se montuje přímo na stěnu , lze uložit až dva páry lyží jen s minimem nutného prostoru. Pro uložení lyží jsou potřeba kusy!


Cena je uvedena za kus. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít. U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou.


Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy , které lze upravit dle vlastních potřeb. Máme ale i předem připravená řešení. Kombinováním polic a policových košů zajistíte, že léky, zdravotnické potřeby a nástroje zůstanou v pořádku a lze je snadno najít. Specialista na policové regály, regálové systémy a regály na míru.


Skleněné dveře a skleněné posuvné dveře od Sinai. U každého zboží si můžete zjistit. Jednoduchá, dobře vypadající, s dostatečnou nosností, taková by měla být polička na zeď. Police, policové systémy ,Online prodej moderního levného nábytku, sedacích souprav, postelí, kuchyní, koupelen, židlí nebo křesel. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore.


Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností. Přístroje můžeme umístit na ramínka, čímž visí ve vzduchu a nezabírají místo na na zemi. Na ramínka lze usadit mnoho dalšího příslušenství, zejména pak infuzní tyče, stojan, držáky infuzních pump, dávkovačů a monitorů. Lze je umístit jak na stěnu , tak na již nainstalované ukončovací prvky medicinálních plynů. Závěsné systémy navíc šetří prostor a umožňují v přeplněné dílně či garáži bezpečnější pohyb.


Mnoho předmětů a potřeb pro sportování můžete jednoduše a přehledně uložit tím, že je zavěsíte na stěnu. K tomu poslouží šroubovací háky, na které buď rovnou zavěsíte kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения