pondělí 21. prosince 2015

Prostěradlo 140x200 praha

Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele.


Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů. Přejete si heboučké úpletové prostěradlo Jersey?


Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Toto praktické a hygienické prostěradlo s gumou v tunýlku má širokou škálu.


Dáváte přednost oblíbenému froté? Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Popis: Prodám tyto velmi zachovává, málo používaná prostěradla. Dvě jsou froté a dvě bavlněné z Ikea. Jsou na rozměr matrace 140x200. Všechny prostěradla froté máme skladem v naší kamenné prodejně v Praze , kde si vše lze vyzkoušet, vybrat barvu a rozměr, prostě vše co Vám bude nejlépe vyhovovat. Zkuste si představit prostěradlo jako základ dobrého spaní.


Bez něj by to nebylo ono. Nabízíme prostěradla různých barev, stejně jako prostěradla z trvale udržitelných materiálů, takže se vám bude spát extra dobře. Můžete si je prohlédnout online nebo v obchodním domě.


V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Napínací prostěradla, jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Prostěradlo rámuje postel a mění její vzhled. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK.


Vaše ložní prádlo a pohodlí jsou stejně osobní záležitostí jako vaše sny. Co takhle lesklé lněné povlečení? Nebo lyocel protkaný saténem či bavlna z trvale udržitelnějších zdrojů? Prohlédněte si naši nabídku a najděte si styl a materiál, jež vám zajistí ty nejsladší sny.


Mikroplyšové povlečení, mikroflanel povlečení, mikroplyšová prostěradla z eshopu mikroplysovepovleceni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Materiál a vysoká gramáž prostěradel zaručují kvalitu i po mnoha vypráních. Jersey prostěradla jsou hladká, vzdušná a příjemná na dotek a jsou tedy velmi vhodná i na letní měsíce. Froté prostěradlo je oblíbené hned z několika důvodů. Nejenže ochrání Vaši matraci před znečištěním, může zároveň sloužit jako barevný doplněk v ložnici, ale především Vás příjemně zahřeje, a Vám se tak bude lépe usínat.


Hebké a hřejivé froté prostěradla vyrobené z bavlny a polyesteru. Na výběr více naž barev, které hravě nakombinujete ke každému povlečení. Vnitřní strana-kvalitní bavlna, příjemná na tělo. Pokud jste zvyklí na rozměr peřiny 140x2,tak můžete používat produkt jako přehoz na postel.


Kvalitní prostěradlo v pěkné barvě dodá vaší ložnici nebo pokojíku pěkný vzhled. Vybrat si můžete z odstínů, proto prostěradlo lehce sladíte s interiérem. Naše prostěradlo je prodyšné, přitom velmi husté a po napnutí na matraci vypádá velmi luxusně.


Je také jednoduché na údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения