středa 16. prosince 2015

Vakuovačka profi bazar

Stroje - Vakuova balicka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Elektro - Vakuovacka profi bazar. Vakuová balička pro kuchyňské provozy, výrobny , vyrobena v EU! Automatický servisní program údržby vakuového čerpadla, digitální ovládání s časovým řízením jednotlivých kroků. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Sekce Potravinářské stroje – bazar strojů – řádková inzerce. Prodám profi a super stavu sporák alba kombinovaný 900x94x plyn. Koupíme použivanou nebo novou vakuovačku na. Nabízíme k prodeji vakuovačky na potraviny od malých pro malospotřebitele až po velké pro profesionály, a to značky HORECA od firmy Lavezzini a levné vakuovačky od firmy BEEKETAL.


Pro ty, kteří nejsou příliš obeznámeni, o co se jedná – vakuovačka je spotřebič, který zatavuje produkty do sáčků. V domácnostech se využívá pro zatavování různých druhů potravin za účelem prodloužení jejich životnosti. Vyberajte z inzerátov. Komorová vakuová balička BEEKETAL D260Z, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 2mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s komorovými stroji. Nemusíte být přímo šéfkuchař nebo usilovat o řád zlaté vařečky.


Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR. Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem.


Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Tato vakuovačka je vhodná jak pro domácí použití, tak do stravovacích provozů, maloobchodních a průmyslových provozů. Křovinořez je plně funkční bez vad chytne na zatáhnutí se stihl popruhami viz foto.


Je to profi stroj na vyžínání velkých ploch. Osobní předání a vyzkoušení na mí. Dům a zahrada - Prodam profi bazar. Profesionální gastro vybavení. Vybavení pro vaši kuchyň.


Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství. Gastronomické zařízení gastro provozů, restaurace, jídelny, cateringové doplňky, hotelové vybavení. Vakuovačky Chcete si pořídit praktickou vakuovačku potravin?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения