čtvrtek 31. prosince 2015

Poklop na žumpu

R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Takto upravený kryt na žumpu nezavadzia a je esteticky prijateľnejší ako plastový alebo kovový poklop. Vyrobte drevený rám, ktorý bude pohodlne väčší ako originálny poklop. Z vnútornej strany rámu pribite latky, ktoré budú slúžiť ako doraz na umiestnenie krytu.


Z dosák vyrobte kryt, ktorý bude do rámu. JEDITĚ POKLOP , KTERÝ OPRAVDU TĚSNÍ ZAJISTÍ VÁŠ ZDROJ PITNÍ VODY. OBRAŤTE SE NA ODBORNÍKY, PORADÍME S VÝBĚREM. Bezpečnostná poistka na ° zabraňuje nechcenému uzavretie poklopu. Poklop pro benzínové pumpy.


Zaistenie poklopu na 1° Pri otvorení poklopu sa nám tento zaistí na 1°, kde bezpečne stojí. Tento systém umožňuje jednoduchú údržbu amanipulaci pri krátkodobom otvorení poklopu. Ak chceme poklop vyňať zrámu, musíme ho otvoriť na ° a vyzdvihnúť.


Poklop na žumpu

V zásadě můžeme poklopy na jímky rozdělit na dva typy. Tím prvním jsou plastové poklopy, po kterých se nedá chodit. Tento typ je tudíž vhodný pro nádrže, které stojí na pozemku stranou mimo rušnou cestu.


Druhým typem jsou pochozí. Prvotřídní betonové poklopy vhodné na šachty, jímky a studny. POKLOP BEGU 6A rám BEGU bez odvětrání KA01.


A5-H80MM - s krytom na zámok, s komínom a so sieťkou proti hmyzu, s tesnením, pozinkovaný, výška rámu mm Materiál poklopu: oceľ. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. Plastový poklop do 2Kg s dětskou pojistkou.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. ACO poklopy typu Bituplan jsou celolitinové samonivelační poklopy. Díky své konstrukci se zavibrují společně s asfaltovým povrchem a tím nevznikají žádné výš. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu , ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku.


Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné priebežne otvárať a zatvárať sme pristúpili aj k výrobe. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Kompozitní poklopy pro náročné.


Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. Rychlá a snadná instalace poklopového systému. Hlavní přednosti poklopu CLKS. Vysoká variabilita – vyhovují všem běžným typům kontrolních šachet.


B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения