neděle 20. prosince 2015

Historické sklo prodej

Spolupracujeme s těmi nejlepšími skláři, kteří vtiskli do každé z našich ručně vyráběných, skleněných replik zeleného, lesního i gotického skla především letité zkušenosti a um světoznámého, českého sklářství. Vítejte v katalogu s replikami historického skla. Repliky historického skla (lesní sklo , historické číše, dárkové sklo ) z naší produkce si můžete objednat sklenice ve čtyřech barvách a to zelené , smog (kouřová) , modré a čiré. Ve sklárně se vyrábí sklenice mnoha stylů a typů, dle přání a požadavků zákazníků. Historické sklenice - lesní sklo znáte také jako gotické sklo zdobené různými nálepy a ozdobami ze skla.


Historické sklo prodej

Lesní zelené sklo - prodej replik historického skla foukaného klasickou metodou. Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami. Naše výrobky Vás provedou celou jeho historií. Sklo provází lidstvo již od 5. Najdete zde historické sklo , lesní sklo , středověké sklo v podobě sklenic, pohárů, karaf, džbánů, kalíšků, číší, misek atd.


Historické sklo nepřestává lidi fascinovat, proto je výroba replik historického skla stále živým řemeslem. Zelené sklo neboli lesní sklo je vyráběno tradičními metodami, které se dochovaly z území Čech z 14. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek. Můžete si být jisti, že s každým kouskem historického skla se k Vám dostává jedinečný a nenapodobitelný výrobek.


Historické sklo prodej

Hledáte historický objekt na prodej ? Prohlédněte si historické objekty na prodej na REALCITY. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Aktuálně se nacházíte na stránkách velkoobchodu. Pokud sháníte dárek nebo ku.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Repliky historické sklo , s. Doxa Glass, Ateliér WAGA,. Výroba a prodej přívěsků miniatur a replik zbraní, ameletů, cínových figurek, historických sklenic, cínového nádobí a pohárů z rohoviny. S pokorou a úctou k tradici vyrábíme historické sklo.


Ruční výrobou napodobujeme originální výrobky vyznačující se charakteristickou nazelenalou barvou, vzduchovými bublinkami i specifickým tvarem a upozorňujeme tak na jedinečnou práci jednoho z nejstarších výrobních odvětví. Vyžaduje precizní zvládnutí pracovního. Veliká Ves, okres Chomutov Cena na vyžádání.


Prodej barokního zámečku vč. Lesní sklo - sklenice na víno TEREZIE, 2ml Nádherné sklenice na víno TEREZIE z historického lesního skla, se vyrábí kus po kusu ručně uměleckými skláři s láskou a péčí. Vám zprostředkuje prodej krásné secesní historické vily z druhé poloviny 19. Historické zbran ě - šavle, kordy, rapíry, meče, bambitky, pušky, kuše, děla, zkrátka máme na mysli především starožitné zbraně nejpozději z druhé světové války nebo repliky zbraní nejčastěji z prostředí rakouskouherského, napoleonského nebo carsko-ruského. Lesní­ sklo ,, Tak se nazývá historické sklo jehož znakem je nazelenalá barva s bublinkami.


Naši předkové měli pece vytápěné dřevem a to neumožňovalo dokonalé utavení­ skloviny Staří­ skláští­ mistři dokázali zhotovit z této skloviny křehké a ladné výrobky. Jsou vhodné pro podnikání nebo jako sídla firmy. Rádi poradíme s výběrem. Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti. Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo.


Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Starožitné skleněné Sklenice, Starožitné skleněné Popelníky nebo Ostatní starožitné sklo.


Historické sklo prodej

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения