čtvrtek 24. prosince 2015

Sklenářský tmel

Sklenářský tmel za život využije velká část lidí. Vysoce kvalitní klasický sklenářský kyt. Velmi snadno se nanáší a vyhlazuje, po vytvrzení se nedrolí ani nepraská.


Po vytvrzení přetíratelný běžnými barvami. Tvrdne několik týdnů po aplikaci a. Disperze anorganických pigmentů a plnidel v pojivu ,kterým jsou vysychavé a polovysychavé oleje. To nejdůležitější je po této době sklenářský tmel přetřít barvou.


Jednosložkový tmel na bázi lněného oleje, anorganických pigmentů a plnidel v pojivu. Upozornění: tmel neslouží pro mechanické zabezpečení výplně rámu. Tmel povrchově zasychá do hodin a je přetíratelný po dnech.


Pro tmelení skleněných výplní zahradních skleníků apod. Nejpozději za měsíc je nutné přetřít tmel základní a vrchní syntetickou nebo olejovou nátěrovou hmotou. Využití ale najde například i na zahradě při tmelení skleněných výplní skleníků. Pokud máte kovovou konstrukci skleníku, můžete ji s tmelem přetřít barvou, ideálně tou, která je vhodná na kovy.


Proto zůstává dlouho měkký obzvláště v silné vrstvě. Používá se: k utěsňování a upevňování tabulkových skel do dřevěných a kovových rámů tmelení skleněných výplní zahradních skleníků apod. Pro zrychlení tvrdnutí se doplňuje sikkativy.


Ovšem důležité je,aby tmel zaschnul na povrchu a dal se nabarvit. K zasklívání skleníků už není potřeba tmel Receptář prima nápadů. Vysoko kvalitný klasický sklenársky tmel. Veľmi ľahko sa nanáša a vyhladzuje, po vytvrdnutí se nedrolí ani nepraská. Vyrobený podľa tradičnej receptúry.


Tmely této skupiny představují širokou škálu typů, od vodou ředitelných akrylových tmelů, přes plastické – butylové tmely, bitumenové – střešní tmely, rozpouštědlové tmely (lepící a tekutý těsnící tmel ) funkční za mrazu i ve vlhkém prostředí, až po typický sklenářský tmel pro zasklívání. Přetíratelný tmel na bázi akrylátu pro tmelení a. Při koupi je také potřeba zvážit, zda budeme chtít tmel po aplikaci přetřít, nebo ho necháme v jeho původním odstínu. Barevné tmely, jak brousitelné, tak i pružné, se prodávají v průhledných kelímcích (Soudal, Kitfortt, Clou a podobně), případně se podíváme na spodek kartuše, kde prosvítá odstín. Používá se na utěsnění a spárování skleněných výplní, oken a dveří. Tento tmel není určen pro zajištění trvalého upevnění skla v okením rámu.


Sklo musí být zajištěno pomocí sklen. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči.


Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný, elastický spoj. Uniflex olejový sklenářský tmel pro opravu drobných nerovností. K utěsnění, upevňování tabulkových skel do dřevěných a kovových rámů.


Dřevěný rám musí být před zasklíváním zbaven veškerých mechanických nečistot a musí být napuštěn a. Tmelení skleněných výplní zahradních skleníků apod. Tmel vykazuje velmi dobrou přilnavost a roztažnost při aplikaci. SOUDAL sklenářský tmel 5kg (Tmely, silikony a lepidla) Hodnocení produktu: 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения