pátek 18. prosince 2015

K110 ocel

The Pico Squeeze an upgraded version of previous Pico Squeeze, is a new regulated Squonker that features an easy-to-squeeze silicone bottle. Kingspan Kooltherm K1Soffit Board is a premium performance lower lambda insulation with a fibre-free rigid thermoset phenolic core, a glass tissue based facing on its front surface and low emissivity composite foil on its reverse surface. Insulation for structural ceilings (soffits). Ocel K1je nástrojová ocel od firmy Bohler. Vyniká vysokou tvrdostí a na nástrojovou ocel i poměrně vysokou odolností proti korozi (není nerezová).


Díky tomu má vysoce odolné ostří proti opotřebení a výborné řezné vlastnosti.

K1is a cold work tool steel from Austria. It is a dimensionally stable, high carbon, high-chromium () steel. Particularly suitable for air hardening it also has good toughness. Sleipner ocel obsahuje přesně vyvážený poměr chromu, vanadu a molybdenu. Jedná se o vysoce legovaný materiál mající zvýšenou odolnost proti opotřebení.


Ke špičkovým nožířským materiálům patří také ocel K1, UHB20C a CrV2. Převodní tabulky norem ocelí dle ČSN, POLDI, TŘINEC, W. Je to vlastně obchodní název pro 440C, které se mnohdy říká v německé verzi Austrian cobalt steell a je velmi rozšířena při výrobě nožů v Jižní Africe.

Ocel N6- je nerezová ocel , která je ekvivalentní oceli 440C. Obzvlášť vhodná pro kalení na vzduchu. Redukcia segmentová K1-nehrdzavujúca oceľ.


Ocel 440C – je vzduchem kalitelná nerezová ocel s vysokým. Nerezová kobaltová ocel N 6je pokládána za velmi kvalitní nožířský. Bohler K je to tvrdá a houževnatá ocel s vysokou ostrostí.


HRC, vytváří odolné ostří, ale nevýhodou je nízká odolnost proti korozi, Je vhodná jako tmavší složka do damaškové oceli, vhodná s kombinací s ocelí 1. Petriku a vo flasi s olejom, ale DOBRE zakalit ocel aby mala vlastnosti take ako ma mat uz aj veda je! N69 x50crmov či pružinová ocel (vhodná pro dlouhé čepele). Podrobnosti k použití těchto ocelí najdete na specializovaném webu o výrobě nožů Jatagan. Web je místem, kde se setkává komunita lidí, která se o výrobu nožů zajímá.


Vedle e-shopu tak najdete i. Ocel k1Ocel k1je vysoce odolná proti korozi. Je tvrdá a opotřebovává se jen velice pomalu. Obsahuje uhlíku. Ocel x50crmovZ oceli x50crmovse zhotovují čepele, které jsou v podstatě nesmrtelné. Dokonale drží ostří a je téměř nemožné je zlomit.


Naši zákazníci jsou našim hnacím motorem a motivují nás dělat to nejlepší.

BÖHLER – pro nejlepší na světě. Prodáváme nožířskou ocel pro běžné velikosti nožů i pro delší čepele. V nabídce najdete také kalitelné nerezové oceli pro čepele zhotovované tzv.


Uhlíková nožířská ocel. Jedná se oceli s vyšším obsahem uhlíku, což definuje jejich zpracovatelské a užitné vlastnosti. Our customers are what drives us to give our best every day.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения